Data centri 2024

Predstavljeno rešenje za upravljanje skladištem

lxoneKompanija Alba tehnologije, organizovala je prezentaciju specijalizovanog softverskog rešenja za upravljanje skladištem (WMS) – LX One. U pitanju je softver koji je razvila kompanija Aqcon osnovana 2006. godine, ali u koji je uloženo više od 35 godina iskustva u ovoj oblasti koje su osnivači kompanije uneli u ovo rešenje.

Managin Director kompanije Aqcon, Peter Kliegl, juče je u Holiday Innu predstavio kompaniju u kojoj radi, a potom predstavio mogućnosti rešenja LX One. U uvodnoj prezentaciji je realistično sagledao ulogu WMS softvera u odnosu na ERP sisteme koji neretko imaju deo logističke funkcionalnost. Ukazao je na to da sa stepenom kompleksnosti upravljanja skladištem raste potreba za specijalizovanim rešenjem, kao i da na tržištu evrope postoji preko 100 različitih WMS proizvoda.

Drugi deo pezentacije bio je posvećen regulativi Evropske unije u vezi lakog praćenja robe, načinima pakovanja, rukovanja serijski brojem… Tema je izazvala i dosta pitanja prisutnih, a održana je i kratka prezentacija samog softvera koji su stručnjaci Alba tehnologija već delimično lokalizovali, za svega par dana, kako bi (između ostalog) ukazali na to da se LX One lako prilagođava potrebama korisnika.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,