Prevazilaženje granica sa novim vivo 50W bežičnim punjačem

Kao deo svog progresivnog pristupa tržištu, vivo će lansirati svoj prvi bežični punjač u Evropi. Novi vivo 50 W vertikalni bežični FlashCharge spreman je da se prilagodi raznim načinima života svojih korisnika. Prilagođava se vivo modelima širom sveta, kao što su iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, x70 Pro +, X Note, X Fold koji takođe podržavaju 50W bežični FlashCharge.

PCPress.rs Image

“Sa efikasnim i prilagodivim rešenjima punjenja, naši najnoviji flagship modeli, omogućiće korisnicima lako, bezbedno i besprekorno iskustvo punjenja.“ rekao je Dušan Kuzmanović, Direktor prodaje, vivo predstavništva u Srbiji.

FlashCharge 50W bežično iskustvo

Sa novim vivo 50W FlashCharge, korisnici mogu staviti svoje uređaje na punjenje i uzimati ih sa punjača, a da ne koriste kablove. Prema rezultatima laboratorijskih testova rađenih za najnoviji vivo model, bežični punjač veoma je efikasan, jer puni 50% baterije za svega 23 minuta, a 100% baterije za samo 50 minuta.

Efikasan sistem hlađenja i inteligentni tihi režim

Ugrađeni tihi ventilator radi punom brzinom od 3600rpm dok se uređaj puni a vazduh cirkuliše kroz visoko preciznu vazdušnu strukturu za brzo hlađenje, dok noću radi super tihi noćni režim od 26db, kada se ventilator čuje kao tihi povetarac.

Pročitajte i:  Novi vivo V29 Lite: Flagship kvalitet za svaki dan

Pogodan za bežično punjenje raznovrsnih uređaja i podržava Qi standard

vivo vertikalni bežični punjač podržava Qi standard za bežično punjenje i pogodan je za većinu uređaja koji se pune bezičnim putem, nudeći do 15W pri samom punjenju. Sa ovim uređajem nećete imati nered na stolu, s obzirom da je potreban samo jedan punjač za sve uređaje.

PCPress.rs Image

Jedinstvena geometrijska estetika kombinuje tehnologiju i umetnost.

50W vertikalni bežični punjač unutar sebe sadrži dva kompleta zavojnica što znači da možete puniti uređaje i horizontalno i vertikalno. Zavojnice imaju velike senzore koji omogućavaju veoma brzo i lako prilagođavanje položaju uređaja. Ukoliko korisnici žele da čitaju poruke ili čitaju vesti, onda uređaj mogu postaviti vertikalno na bezični punjač, a ako gledaju neki film, onda telefon mogu postaviti horizontalno na bežični punjač.

vivo je za ovaj proizvod inspiraciju pronašao u modernoj arhitekturi, tačnije u preseku kvadrata. Izvrstan, ali složen dizajn sačinjen je od geometrijskih linija, matirane baze i nežnog svetla sa uglom od 60 stepeni omogućava korisnicima da brzo isprate sve svoje nove poruke.

Pročitajte i:  U dobrom odnosu cene i kvaliteta nema mesta za kompromise

Višestruka zaštita za bezbrižno korišćenje

U samom punjaču nalazi se nekoliko bezbednosnih mehanizama koji detektuju veliko opterećenje, jaku struju i visoku temperaturu, kao i prisustvo drugih metalnih objekata u blizini. Ukoliko dođe do situacije da se neki metalni predmet, poput ključeva, nađe u blizini punjača, lampica upozorenja zasvetli, a protok struje se automatski gasi. Korisnici mogu bezbedno i bezbrižno da pune svoje telefon.

Cena i dostupnost

vivo 50W vertikalni bežični punjač dostupan je u Evropi od sredine juna po maloprodajnoj ceni od 9.999,00 RSD.

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: ,