Prijavite se za jubilarni KONTEH

KONTEH Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, koji studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta nudi mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji, održaće se po deseti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 16. i 17. marta 2016. godine kao projekat studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad, a uz podršku Fakulteta tehničkih nauka.

Sajam KONTEH posetiocima pruža priliku za zaposlenje, kao i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, a kompanijama omogućuje povezivanje sa obrazovnim institucijama i najkvalitetnijim kadrom. U toku Sajma kompanije izlagači će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima, kako pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce Sajma. Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, imati priliku da se upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u našoj zemlji, informišu o otvorenim pozicijama u tim kompanijama, uruče svoj CV na licu mesta poslodavcima za koje su zainteresovani ili ga ostave u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana.
Zainteresovani svoj CV mogu registrovati na sajtu www.konteh.org kao i na nekom od CV pultova na za vreme Sajma.

Učesnici Sajma: Generalni pokrovitelj Sajma je kompanija Vega IT Sourcing, koja se bavi razvojem softverskih rešenja za strane klijente. Za sada su se za zlatno sponzorstvo opredelile kompanije DevTech, Levi9, Exlrt i TMNS, srebrni sponzori su kompanije Execom, Naovis i NovaLite, a na Sajmu će se predstaviti i kompanije Mad Head Games, Panonit i Cooper Standard. Prijava kompanija koje su zainteresovane za učešće je u toku.

Pored IT struke, traže se i inženjeri mašinstva, elektrotehnike, proizvodni, inženjeri kvaliteta – u pitanju je, dakle, široka ponuda poslova u navedenim kompanijama.

O svim dešavanjima tokom sajma KONTEH više informacija na www.konteh.org

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,