Prijavljivanje za BIZIT2016 je počelo

Danas je zvanično počelo prijavljivanje za najznačajniji poslovno – informatički događaj u regionu- BIZIT.  Prisustvo se može obezbediti popunjavanjem prijave na sajtu konferencije.
facebook-najava
Po treći put, BIZIT okuplja najveće stručnjake u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Konferencija će se održati 2. i 3. Novembra, u Klubu poslanika, u Beogradu. Korisnici IT tehnologija imaće priliku da  se informišu o najnovijim poslovnim rešenjima, kako ih primeniti i koja odabrati.

Fokus ovogodišnjeg BIZIT-a je digitalna transformacija poslovanja, a glavne teme su migracija u cloud, izbor i primena poslovnog softvera, IT infrastruktura i data centri, mobilnost, poslovanje na Internetu, bezbednost, transformacija medija, kao i informatičko obrazovanje i zapošljavanje.

Cilj konferencije je da svakome ponudi ono što ga najviše zanima – menadžerima uvid u budući razvoj ICT opreme i servisa, finansijskim direktorima priliku da procene isplativost konkretnih rešenja, a informatičarima informacije koje će im biti dragocene tokom same primene ICT rešanja, u poslovnom okruženju. Biće reči i o medijima i njihovoj transformaciji. Na pitanje kako  ostati medijski prisutan i iskoristiti nove mogućnosti za poslovanje i promociju, davaće odgovore jedan od vodećih svetskih stručnjaka iz ove oblasti- Lazar Džamić (Google).
Radionice su izdvojene iz konferencijskog dela programa, pa im posetioci mogu prisustvovati nezavisno od glavnog programa, dok će perspektivne Startup kompanije, imati priliku da predstave svoja rešenja.

Pročitajte i:  U zdravstvu nema vremena za zastoje

One koji budu vredni i prijave se u julu ili avgustu očekuju značajni popusti.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,