Prilagođena hosting rešenja koja nudi Orion telekom

U digitalnom dobu, kada svaka kompanija i pojedinac teže da ostave svoj upečatljivi trag, Orion telekom se ističe kao ključni partner u pružanju hosting usluga. Sa širokom lepezom servisa i usluga od registracije domena do naprednih cloud rešenja, Orion telekom nudi sve što je potrebno za uspešno poslovanje u dinamičnoj eri modernih tehnologija i biznisa.

PCPress.rs Image

Registracija domena je prvi korak ka uspostavljanju online prisustva. Orion telekom nudi registraciju domena u .RS i .срб nacionalnom adresnom prostoru, kao i internacionalne ccTLD i gTLD domene. S velikim brojem dostup­nih domenskih nastavaka, Orion zadovoljava potrebe i biznis klijenata i pojedinaca. Registracija je pojednostavljena kroz Orion-ovu online prodavnicu na Registracija Domena (i), gde klijenti mogu lako izabrati i poručiti željeni domen.

Zaštita identiteta i online privatnosti je od suštinske važnosti. Orion telekom nudi WHOIS zaštitu podataka za domene, što znači da će privatni i poslovni podaci o vlasniku domena biti sakriveni od javnosti. Dodatna sigurnost postiže se zaključavanjem domena na nivou Registra, što omogućava dodatnu verifikaciju prilikom zahteva za izmenama, čime se eliminiše rizik od zloupotrebe.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

Pregled ponude

Premijum Web hosting paketi su srž Orion-ove ponude. Bazirani na brzom SSD hardveru i smešteni u Orion-ovom data centru u Beogradu, ovi paketi su dostupni na Linux i Windows platformama. Orion garantuje visoke performanse i pouzdanost u radu Web sajtova, uz brzo učitavanje i efikasno upravljanje bazama podataka. Klijentima su dostupni alati kao što su 1-klik Softaculous Auto Installer s više od 400 aplikacija, uključujući WordPress, Joomla, Drupal i još mnogo toga za brzu izradu i upravljanje Web sajtovima.

SSL sertifikati su neophodni za sigurnost na Internetu. Orion telekom nudi SSL sertifikate Comodo (Sectigo), jednog od svetski poznatih sertifikacionih tela. Ovi sertifikati obezbeđuju enkriptovanu vezu između Web pregledača i servera, štiteći poverljive podatke. Osim što povećavaju sigurnost, SSL sertifikati doprinose boljem SEO rangiranju na Google pretraživaču.

PCPress.rs Image

Cloud servisi su postali neophodni za fleksibilno i efikasno poslovanje. Nema više potrebe za velikim investicijama u skupu opremu radi instalacije poslovnih aplikacija ili za potrebe testiranja. Orion telekom se brine o infrastrukturnim resursima i na taj način omogućava klijentima da se bave svojim core bussines-om. U ponudi su različite veličine cloud servera – od DATA KING MINI, preko DATA KING STANDARD do DATA KING PROFESSIONAL – ili prilagođena rešenja prema specifikacijama korisnika. Sa SLA garancijom od 99,99%, korisnici dobijaju visoku dostupnost i pouzdanost. Orion-ova infrastruktura zasnovana na NetApp HCI i VMware platformi pruža premijum klasu cloud servisa, podržavajući digitalnu transformaciju poslovanja svojih klijenata.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Može i virtuelno

Za kompanije koje žele digitalizaciju poslovanja, Orion telekom nudi Data King Virtuelnu kancelariju, omogućavajući pristup podacima i aplikacijama s bilo kojeg mesta. Microsoft 365 licence su takođe dostupne, pružajući alate kao što su Word, Excel i Outlook. Audio Streaming servis omogućava lako pokretanje Internet radio-stanice, bez potrebe za skupom opremom.

PCPress.rs Image

Orion telekom nastoji da pruži sveobuhvatna poslovna rešenja koja će omogućiti klijentima da unaprede svoje poslovanje u digitalnom svetu. Za više informacija o Orion-ovim hosting uslugama, posetite online prodavnicu na https://shop-hosting.oriontelekom.rs/shop/.

Facebook komentari: