Računari i Galaksija

Pristupačni računari kao odličan poklon

Ako želite da svoj laptop uvek nosite sa sobom, male dimenzije i težina su važnije od performansi.

S206_White_Hero_06Lenovo IdeaPad S206 je tek malo veći od klasičnog netbooka – dijagonala je 11,6“, ali je rezolucija na HD nivou 1366*768. Performanse su mu kao kod netbooka: pokreće ga procesor AMD E300, ima 2 GB memorije, grafika Radeon 6310M omogućava igranje umerenih igara, a HD filmove možete da gledate i na televizoru preko HDMI porta. Cena je povoljna, a ovaj računar je raspoloživ u tamnosivoj i beloj boji.

S300_Silver gray_Hero_05 copyIdeaPad S300 spada u kategoriju Sleekbook, koja bi se ukratko mogla opisati kao skromniji (i znatno jeftiniji) ultrabook. To je savremeni, privlačni 13” računar u metalnom kućištu debljine manje od 2,5 cm, prilično lak, ali je hardver skroman. U centru je procesor Intel Celeron sa 2 GB memorije, što je dovoljno za uobičajene poslove. Računar pored HDMI-ja ima i LAN priključak i može da se dobije u dve varijante; u oba slučaja kućište je dvobojno. Kombinacije su belo/roze i srebrnasto/tamnosivo.

Ukoliko su vam desktop računari ipak bliži, imamo predloge i u tom segmentu.

best4game 1Ako želite da se oprobate u svetu računarskih igara a niste spremni da investirate veliku sumu, obratite pažnju na MSGW Infinity 410 – ovaj računar vam neće isprazniti budžet, a ima sve što vam je potrebne za prve korake. Smešten u elegantno Midi Tower kućište sa napajanjem pristojne snage, Infinity 410 je zasnovan na Intel-ovom procesoru sa dva jezgra. Četiri gigabajta memorije predstavljaju dobru osnovu za borbu protiv negativaca, a gigabitni Ethernet priključak obezbeđuje brzu komunikaciju, a samim tim i akciju bez zastoja.

gameoftronNešto bogatije gejmersko iskustvo, a i dalje po umerenoj ceni, pružiće vam računar MSGW Pro 710. Njegovo Midi Tower kućište je još atraktivnije, napajanje je iste snage, a procesor je snažniji – radi se o AMD-u A6 nove generacije. Osam gigabajta memorije daje dvostruko više prostora za bojno polje, a istovremeno otvara vrata i za mnoge druge primene ovog računara – čak i za vrlo zahtevne aplikacije.

Više o svim ovim uređajima, zajedno sa informacijama o ceni i prodajnim mestima možete pronaći u našem Vodiču. I ne zaboravite da potražite proizvode sa vaučerima za popust!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,