ProdajLako.com: Implementiran QVoucher sistem naplate

QVoucherKompanija Mantix International implementirala je najnapredniji sistem naplate sadržaja na Internetu u okviru svog aukcijskog portala ProdajLako.com čime je korisnicima omogućena sigurna i efikasna prodaja artikala putem Interneta.

QVoucher predstavlja jednostavan i siguran način plaćanja putem Interneta. Sistem se bazira na mreži od 6.000 GPRS POS terminala koji se nalaze na teritoriji cele Srbije. Posrednik procesa plaćanja je Internet portal www.QVoucher.rs preko koga se ujedno i vrši plaćanje.

Kompanije Mantix International i QVoucher potpisale su ugovor o saradnji septembra 2009. godine i zajedno implementirale internet rešenje koje će unaprediti celokupan sistem prodaje  i kupovine na aukcijskom portalu ProdajLako.com kao i sliku e-trgovine u Republici Srbiji.

“Rastom broja korisnika i prodajnih parametara portala ProdajLako.com u potpunosti se fokusiramo na implementaciju aplikativnih rešenja koja će omogućiti efikasniju prodaju i kupovinu na Internetu na srpskom tržištu, ali i tržištima okolnih zemalja. Ono čemu ćemo težiti u narednom periodu je proširenje saradnje sa kompanijom QVoucher u cilju uključivanja poslovnog sektora i firmi iz Srbije u proces trgovine na Internetu”, izjavio je Milan Tomin, direktor marketinga u kompaniji Mantix International.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  BeotelNet: Pouzdana adresa za hosting
SBB

Tagovi: , , , ,