BIZIT plus

Promocija HP Designjet štampača velikog formata

U novootvorenom Golum HP Demo centru u samom centru Beograda, predstavnici medija imali su priliku da se upoznaju sa HP štampačima velikog formata: HP Designjet T2500 i HP Designjet Z6200, i na licu mesta se pogledaju mogućnosti ovih profesionalnih uređaja.

HP Designjet promocija Golum Demo centar 1

HP Designjet T2500 i HP Designjet Z6200 uređaji namenjeni su profesionalcima u oblasti arhitekture, inženjerstva, građevine, grafičkog dizajna, profesionalne fotografije i reprografije, kojima je potrebno štampanje visokokvalitetnih velikih formata – mapa, tehničkih crteža, postera, fotografija, probnih otisaka ili umetničkih dela.

HP DesignJet T2500 e-multifunkcionalni štampač

 

HP DesignJet T2500 je jedinstveni velikoformatni e-multifunkcionalni štampač novog ergonomskog dizajna koji skenira, štampa i kopira. Uređaj koristi širok dijapazon medija za štampu (od običnog papira za projekte do različitih materijala za štampu postera, fotografija, kao i posebnih materijala pogodnih za dugotrajno arhiviranje). Maksimalan format štampe je A0.

Za arhitekte, inženjere, građevince, kao i za vladine institucije i korporativne korisnike, skeniranje dokumenata velikog formata u koloru je jedan od najefektnijih načina da pregledaju i ažuriraju dokumentaciju. Međutim, ovaj kompleksan posao oduzima dosta vremena, a skeneri i kancelarijski štampači velikog formata su često zasebni uređaji.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

HP Designjet T2500 e-multifunkcionalni štampač ima integrisani skener, koji omogućava jednostavno skeniranje i slanje skica članovima tima, kao i direktno unošenje izmena rukom, te slanje tako modifikovanih materijala. Dodatno, uređaj poseduje integrisanu izlaznu fioku, dve rolne papira za štampu koje se postavljaju sa prednje strane, sa mogućnošću automatskog prebacivanja sa jedne na drugu rolnu putem računara, kao i intuitivan ekran osetljiv na dodir za kompletno praćenje poslova koje štampač obavlja.

Novi dizajn u skladu sa potrebama korisnika

Dizajniran tako da uvažava sugestije korisnika širom sveta, HP DesignJet T2500 e-multifunkcionalni štampač je 30% manjeg gabarita nego njegov prethodnik HP Designjet T2300 eMFP, što omogućava značajnu uštedu prostora.

Integrisana izlazna fioka izbacuje glatke, kvalitetne otiske, pomažući timovima da ostanu organizovani dok rade na nekoliko projekata istovremeno. Sa dve rolne i ubacivanjem rolni sa prednje strane, korisnici sada mogu da štampaju projekte koji zahtevaju papir različite veličine, bez potrebe da ručno menjaju rolne. Dodatno, intuitivan ekran na dodir u punom koloru omogućava podešavanje redosleda štampanja, praćenje troškova štampe, štampanje fotografija bez bordura na foto papiru, kao i pregled materijala pre štampanja.

Pročitajte i:  HP pokreće pretplatnički servis za iznajmljivanje printera

Cloud povezivanje putem HP Designjet ePrint & Share opcije

Štampači iz HP Designjet portfolija imaju mogućnost besplatnog korišćenja HP Designjet ePrint & Share opcije preko interneta koja olakšava pristup, pregled i štampanje dokumenata velikog formata na Android i Apple tabletima, pametnim telefonima, prenosnim računarima ili HP Designjet ePrinter ekranu osetljivom na dodir. [1]

Uz Designjet ePrint & Share opciju, HP Designjet T2500 e-multifunkcionalni štampač povezan na internet omogućava korisnicima da automatski sačuvaju kopije projekata na cloud-u dok skeniraju ili štampaju. Korisnici takođe mogu slati projekte na štampanje putem email-a u formi PDF-a ili nekog drugog fajla za štampu, a mogu ih slati i direktno na odgovarajuću ePrinter email adresu.

Cena i dostupnost

HP Designjet T2500 e-multifunkcionalni štampač dostupan je u Srbiji po prosečnoj ceni od 7.750 evra.

HP Designjet Z6200 foto štampač

 

HP Designjet Z6200 je foto štampač visokih performansi, sa brzinom štampanja do 140m2 na sat. Reč je o najbržem štampaču u svojoj klasi[2], koji bez ikakvog zastoja štampa fotografije vrhunskog kvaliteta na najrazličitijim vrstama podloga: papir, tehnički papir, folija, foto papir, papir za proof otiske, backlit materijal, samolepljivi papir, baner, tkanina i kanvas.

Pročitajte i:  HP pokreće pretplatnički servis za iznajmljivanje printera

HP Designjet Z6200 je idealan za štampanje mapa, planova, ortografskih slika, kao i fotografija velikog formata visokog kvaliteta. Koristi jedinstvenu paletu od 8 boja, koja daje izuzetno postojane fotografije koje dugo mogu da se koriste za upotrebu u enterijeru. Uređaj pruža maksimalnu produktivnost i konfor u radu zahvaljujući automatskom ubacivanju papira i ergonomski oblikovanom ležištu za ubacivanje materijala.

Facebook komentari: