Prvi SAP CodeJam u Beogradu

Kompanija SAP održaće 22. aprila prvi CodeJam događaj u Srbiji, koji će studentima omogućiti da aktivno rade na SAP HANA Cloud platformi uz podršku SAP eksperata.

sap

Studenti, koji se prijave na događaj, imaće priliku da pristupe svim alatima, sandboxu-u i dobiju mogućnost da, uz mentorstvo SAP eksperata, programiraju na SAP HANA Cloud platformi. SAP CodeJam biće otvoren za sve studente, koji poseduju osnovna znanja programiranja u Javi.

Događaj će se održati 22. aprila u prostorijama Univerziteta Singidunum u Beogradu (Kumodraška 261), u sali 117, od 12 do 18 časova. Broj mesta je ograničen, a prijave su moguće putem linka https://www.eventbrite.com/e/sap-codejam-belgrade-registration-16502523492.

SAP je za sve polaznike obezbedio detaljna uputstva o SAP HANA Cloud platformi i računare sa potrebnim softverom.

Kompanija SAP organizuje CodeJam događaje širom sveta od 2012. godine, koji predstavljaju priliku za studente i mlade profesionalce da upoznaju SAP HANA platformu, uče od SAP eksperata i povežu se sa drugim kolegama programerima. Cilj SAP CodeJam događaja je da osnaži studente programere da se što bolje pripreme za uspešnu karijeru u eri digitalizacije sa jedne strane i da doprinese razmeni znanja i iskustava među studentima uz podršku SAP stručnjaka.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,