BIZIT plus

PutujSigurno – nova Internet zajednica putnika

Odabir destinacije i turističke agencije sa kojom želite da putujete naizgled je lakši uz upotrebu Interneta. Međutim, ukoliko ste rešeni da ništa ne prepustite slučaju, ova potraga vam može oduzeti dosta vremena, obzirom da se neophodne informacije uglavnom nalaze na više lokacija. Pri ovakvim odlukama, putnici često uzimaju u obzir i mišljenja drugih ljudi.putujsigurno.rs pcpress

PutujSigurno.rs na jednom mestu objedinjuje preko 1200 turističkih agencija – organizatora putovanja i posrednika, koji posluju u Srbiji. Sve važne informacije o agencijama  su grupisane u pregledne celine, kako bi putnici mogli da se uvere u kredibilitet određene agencije.

Putnici mogu  da komentarišu i ocenjuju turističke agencije sa kojima su već putovali, ili da uporede turističke agencije sa kojima žele da putuju.  Agencije takođe imaju mogućnost da ažuriraju svoje poslovne podatke, i da odgovaraju na komentare putnika, čime pokazuju da vode računa o svojoj reputaciji.

Pored baze turističkih agencija, PutujSigurno blog o turizmu i putovanjima pruža korisne informacije o pravima putnika, novitetima iz sveta turizma i rešenjima za situacije u kojima se putnici često nalaze.  Korišćenje servisa i tekstovi na blogu su besplatno dostupni za sve putnike, a za najaktivnije članove zajednice su pripremljene i specijalne nagrade.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Svi komentari i ocene putnika su provereni i odobreni od strane urednika sajta. PutujSigurno ima nultu toleranciju za lažne komentare i pokušaje da se utiče na rangiranje agencija, u cilju krajnjeg zadovoljstva putnika i savesnog poslovanja turističkih agencija.

Uključite se u zajednicu putnika – posetite PutujSigurno.rs

Facebook komentari: