BIZIT plus

Rabbit R1 počeo sa dostavom prvih primeraka u SAD-u

Jarko narandžasti Rabbit R1 je jedan od najupečatljivijih uređaja koji su debitovali ove godine, a ako ste među nekoliko srećnika koji su uspeli da naruče pre nego što je prva serija rasprodata, vaš će uskoro biti na putu vama. Prva serija američkih prednarudžbina je isporučena 31. marta.

PCPress.rs Image

Rabbit organizuje žurku za sve kupce

Rabbit takođe organizuje žurku preuzimanja u Njujorku 23. aprila za koju kaže da je otvorena za sve kupce. Planira da objavi više informacija o zabavi i prvim isporukama sledeće nedelje. Kompanijski Rabbit R1 demo, koji je došao paralelno sa CES-om, izazvao je mnogo uzbuđenja i mnogo više pitanja o svrsi namenskog AI hardvera u eri pametnih telefona.

Pozicioniran je kao korisniji pomoćnik veštačke inteligencije koji može da ide sa vama bilo gde. Rabbit R1 ima fizički točkić za pomeranje i rotirajuću kameru, kao i simpatičnog animiranog zečića koji mu služi kao maskota. Kompanija je počela da prima prednarudžbine za Rabbit R1 od 199 dolara još u januaru, a prvih nekoliko serija od po 10.000 uređaja brzo se rasprodalo. Dok prva serija uskoro počinje da se isporučuje, kupci koji su stigli kasnije i dalje će morati da čekaju nekoliko meseci da stignu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *