Top50 Glas publike

Ratchet & Clank – besplatno na PS4 u martu

Sony je prošlog proleća ponudio besplatne igre i drugu zabavu da bi PlayStation igračima pomogao da prebrode vanredno stanje i pandemiju COVID-19, a sada vraćaju tu kampanju za možda nekoliko poslednjih meseci zaključavanja, kako se čini iz njihove izjave.

PCPress.rs Image

U modi besplatne igre

Play At Home nudiće besplatne filmove između marta i juna kako bi podstakli socijalno distanciranje kako se vreme zagreva, a prvo darivanje je veliko. Dobićete besplatnu kopiju Ratchet & Clanka za PS4 između 1. marta u 23:00 i 31. marta u 23:00 ET, a nije potrebna pretplata na PlaiStation Plus. Rachet & Clank je odlična avanturistička igra koju ćete moći sačuvati i za svoje potomke, potpuno besplatno.

Kompanija nije pružila sve detalje o tome šta sledi, ali će Funimation nuditi prošireni pristup svojoj anime usluzi za nove pretplatnike počev od 25. marta. U pripremi je još besplatnih ponuda igara i zabave. Ovo nije samo altruistički gest. Besplatna kopija Ratchet & Clanka efektivno služi kao promocija za PS5 debi Rift Apart-a u junu, na primer. Ipak, ovo će vam možda pomoći da se osećate bolje ako ste zaglavili unutra po lepom danu.

Pročitajte i:  Microsoft će zadržati Call of Duty na Sony platformama „sve dok bude PlayStation-a za isporuku“

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,