BIZIT plus

Razer Blade 18 dostupan za naručivanje

Razeru je trebalo nekoliko dodatnih meseci da pripremi svoj najnoviji 18-inčni Blade laptop za premijeru nakon što smo ga prvi put videli na CES-u. Oni koji su čekali najnoviji laptop kompanije sada mogu naručiti izdanje Razor Blade 18 za 2024. godinu, čija cena počinje od 3.099 dolara.

PCPress.rs Image

Intel i9 generacije će nositi nove mašine

Osnovni sistem dolazi sa procesorom i9-14900HX, 32 GB RAM-a, 1 TB SSD memorije, Wi-Fi 7, sistemom hlađenja sa tri ventilatora i nizom šest zvučnika sa podrškom za THX prostorni zvuk. Na strani GPU-a možete opremiti laptop sa do NVIDIA GeForce RTX 4090 (osnovni model ima 4070 grafičku karticu). U onome što Razer tvrdi da je prvi za laptopove, postoji Thunderbolt 5 povezivanje, ali samo ako se odlučite za 4080 ili 4090 GPU.

Ekran je jedna od glavnih tema za razgovor za ovaj laptop. Standardno dolazi sa QHD+ 300Hz Mini-LED ekranom. Ako želite veću vernost, možete se odlučiti za 4K 200Hz ekran. Čini se da je kompanija pronašla dodatnih 35 herca od CES-a, pošto je u to vreme rekla da će Razer Blade 18 imati opciju prikaza od 4K 165Hz. Razer tvrdi da je ovaj ekran prvi na svetu za laptop i da će vam vratiti dodatnih 1.700 dolara, mnogo više nego što bi koštao ekvivalentni samostalni monitor. Takođe ćete morati da sačekate kasnije ovog leta da se isporuči model sa 4K 200Hz panelom, dok ga sada možete uhvatiti sa QHD+ ekranom.

Smatrali smo da je prošlogodišnji model bio veoma skup za potpuno opremljenu konfiguraciju i to je slučaj i ovoga puta. Ipak, ako vam je potreban vrhunski laptop sa velikim ekranom koji može da pokrene bilo koji program ili igru koju možete da upotrebite, najnoviji Razer Blade 18 može biti vaš ako imate dovoljno novca.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *