BIZIT plus

Rukavice za touchscreen

40d1a0e9ecbd30495ca10c68d7b135b3Telefoni i tableti sa ekranom osetljivim na dodir su protekle godine doživeli snažnu ekspanziju na domaćem tržištu. Ali kako zima (ipak) stiže i u naše krajeve, ti uređaji postaju nezgodni za korišćenje na otvorenom prostoru. Da biste koristili touchscreen potrebno je da skinete rukavice, i tek onda krenete da kucate poruku ili proveravate mail. Tada ruke počinju da se mrznu, poruke skraćujemo do nivoa nerazumljivosti, a po ekranu počinje da se hvata kondenz usled dodira sa našim hladnim i vlažnim prstima.

Specijalno izrađene rukavice za touchscreen deluju kao logično rešenje ali donedavno nisu mogle da se nabave kod nas. Mogli ste ih naručiti po ceni od 20 i kusur dolara sa stranih sajtova, uz nadu da će kurirska i carinska služba biti blagonaklone prema vama.

Kao korisnike najrazličitijih tableta i smart telefona sa touchscreen-om, veoma nas je obradovala vest da je ovakve rukavice sada moguće nabaviti i u Beogradu, u prodavnicama CityShop-a i Tehnomanije. Cena je 1399 dinara, što je neuporedivo niže nego kada ih naručujete od “preko”. Jedan par ovih rukavica smo testirali u Redakciji (i ispred Redakcije), besprekorno “rade” sa kapacitivnim ekranima a mogu se naći u tri veličine i tri boje – crnoj, sivoj i pink.

Predstavljaju idealan dar za “ispod jelke”, a ako se pretplatite na connect dobićete ih od nas na poklon! 

Izvor: CityShop, Vojvode Stepe 37a, Beograd; Tel: 011/30-96-757

Facebook komentari: