Top50 2023

Samsung bi mogao da smanji broj modela u Galaxy S24 seriji telefona

Samsung razmatra da od sledeće godine smanji broj modela u svojoj „S“ flagship seriji. Do sada, ovaj tehnološki gigant je lansirao tri premium modela – Standard, Plus i Ultra, što će se desiti i sledećeg meseca kada S23 serija ugleda svetlost dana.

PCPress.rs Image

Međutim, u ovom trenutku, razvoj Galaxy S24 serije, koja je interno nazvana DM, izgleda smanjen. Trenutno postoje dva projekta u okviru razvoja, DM1 i DM3, što navodi da nedostaje DM2. Prema sadašnjoj konvenciji imenovanja telefona, DM1 bi mogao da bude standardni Galaxy S24, a DM3 Galaxy S24 Ultra (što nas navodi na pomisao da bi mogao da će biti izostavljen Galaxy S24 Plus model).

Takođe, zato što je izostavljen DM2 projekat, mogli bismo da zaključimo da je razvoj ovog modela telefona započet, ali da je u nekom trenutku zaustavljen i prekinut. Naravno, postoji i druga mogućnost – da Samsung jednostavno još uvek nije započeo sa razvojem DM2 projekta (mada ta varijanta deluje manje realno).

Prva varijanta je realnija i zbog činjenice da danas korisnici uglavnom kupuju najskuplje, ili budžetske modele telefona, dok je srednja varijanta uvek nekako najslabije prihvaćena. Inače, Samsung razmišlja i o smanjenju broja modela i u „A“ seriji telefona. Kompanija je sve bliže odluci da u svojoj srednjoj klasi zadrži modele iz A1 A3 i A5 linija, a da ugasi A2 liniju telefona.

Pročitajte i:  Samsung predstavio Galaxy S24 seriju mobilnih telefona

Izvor: The Elec

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,