Samsung Galaxy S II – 5 miliona prodatih uređaja širom sveta

5M Infographic A Kompanija Samsung Electronics Ltd objavila je da je Samsung GALAXY S II (model: GT-I9100) dostigao rekordnu cifru od 5 miliona prodatih uređaja širom sveta.

GALAXY S II je Samsungov najbolji smart telefonski aparat do sada. Rekord od 5 miliona prodatih primeraka postignut je za samo 85 dana, što je za 40 dana brže nego što je originalnom modelu GALAXY S trebalo da to postigne. Takav ritam prodaje će se još ubrzati jer je Samsung tek sada lansirao GALAXY S II u Kini, najvećem svetskom tržištu.

„Za samo nekoliko meseci Galaxy S II je preuzeo ulogu pokretača Samsungovih neverovatnih dostignuća u industriji smart telefona“, Izjavio je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungove poslovne jedinice za mobilne komunikacije. „Od svog lansiranja u maloprodaji krajem aprila, Galaxy S II je imao neviđen napredak. To odražava snažnu podršku operatera partnera širom sveta, koji su time što su izabrali Galaxy S II kao svoj najbolji uređaj iznova potvrdili da je reč o vrhunskom smart telefonu koji definiše čitavo tržište.“

Pročitajte i:  Samsung se priprema za proizvodnju OLED panela

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,