Top50 2023

Samsung komercijalni paneli na ISE sajmu

Kompanija Samsung je na ISE sajmu u Amsterdamu predstavila liniju novih proizvoda za digitalni potpis među kojima je 95-inčni LED displej.

UD46A_001_FrontNa najvećem evropskom komercijalnom sajmu displeja predstavljeni Samsung je predstavio svoja nova poslovna rešenja izgrađena na platformi Samsung Smart Signage, a po prvi put partneri će imati priliku da programiraju aplikacije koje su prilagođene za različita servisna okruženja pomoću Samsungovog Software Development Kit-a (SDK).

Na sajmu su predstavljeneMEC, UEC, UDC i PEC serije proizvoda sa digitalnim potpisom: MEC LED displeji velikih formata, uključujući displej od 95 inča, UEC displeji velikih formata za sva zidna video, premijum serija UDC zidnih video displeja pogodnim za korišćenje na aerodromima, u restoranima i na komercijalnim lokacijama koje su otvorene 24 sata, kao i serija PEC koja poseduje ultra tanki, lagani ram, kažu iz Samsunga.

Džonghvan Kim, potpredsednik poslovne jedinice za korporativno poslovanje u kompaniji Samsung Electronics rekao je da Samsungova rešenja na planu displeja mogu da se kontrolišu lakše nego ranije i dopuštaju korisnicima da puštaju sadržaj bez potrebe za posebnim plejerom.

Pročitajte i:  Samsung uvodi program samopopravke za preklopne telefone

“Uvođenjem prvog SDK pribora za programiranje u toj grani industrije, izgradićemo jake partnerske odnose sa svetskim softverskim kompanijama sa digitalnim potpisom“, rekao je on.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,