Samsung: najnoviji proizvodi u “Experience Samsung Tour” kamionima kod TC “Ušće”

U posebno dizajniranim vozilima izloženi su najnoviji Samsung proizvodi, i to u tri najveća grada u Srbiji: Nišu, Beogradu i Novom Sadu

Samsung_Experience_Samsung_Tour_5Samsung Electronics, svetski lider u oblasti digitalnih medija i digitalnih konvergentnih tehnologija, donosi u Srbiju “Experience Samsung Tour” sa dva posebno dizajnirana vozila u kojima se nalaze najnoviji Samsung proizvodi. Srbija se nalazi među pet zemalja koje imaju priliku da ugoste ovaj pokretni izložbeni salon. “Experience Samsung Tour” posetiće Srbiju, Hrvatsku, Rumuniju, Bugarsku i Grčku.

U posebno dizajniranim prikolicama izloženi su mnogobrojni novi Samsung proizvodi, među kojima se nalaze fascinantni 3D televizori, neverovatni Android mobilni telefoni, bela tehnika, robot-usisivač, digitalne kamere i fotoaparati, štampači, monitori, foto-ramovi, projektori i još mnogo toga. Neponovljivo Samsung iskustvo!

Samsung_Experience_Samsung_Tour_2Građani Niša imaju mogućnost da otkriju Samsung inovacije na Trgu kralja Milana 21. i 22. septembra. “Experience Samsung Tour” dolazi u Beograd od 24. do 26. septembra, ispred tržnog centra “Ušće”, a turneja po Srbiji završava se u Novom Sadu na platou ispred sportskog centra “Spens” 28. i 29. septembra.

Pokretna izložba otvorena je za posetioce od 10 do 20 časova. Posetioci će imati priliku da otkriju šta donosi budućnost zabave, da isprobaju najnovije tehnološke uređaje, ali i da učestvuju u dnevnom takmičenju čije su nagrade Samsung proizvodi. Za više informacija na raspolaganju je sajt http://www.samsung.com/rs/promotion/roadshow2010/. Posetioci koji se preko ovog sajta prijave za obilazak imaju mogućnost da osvoje poklone, koje mogu da podignu na ulazu u izložbeni prostor. pcpress

Pročitajte i:  Samsung zahteva od nezavisnih servisa da prijavljuju kupce koji koriste neoriginalne delove

Samsung

Facebook komentari: