Samsung: Nova generacija fotoaparata

ST550_F_LCD5_B_Global

Samsung je danas, na press konferenciji u Njujorku zvanično lansirao novu generaciju “Samsung Smart Cameras” pod nazivom “Columbus”. Linija Columbus uključuje modele: ST500, ST550, ST1000.

Sa sloganom “Uhvati zabavu”, Samsung se obraća svima onima koji svoj svakodnevni život ne mogu više da zamisle bez tako popularnog Facebook-a, MySpace-a i Twitter-a. Prateći savremene svetske trendove, ulogu i značaj social networking sajtova u svakodnevnom  životu savremenog čoveka, kompanija Samsung je ponovo dokazala da je lider u inovaciji.

Modele ST550 i ST500 karakterišu čak 2 LCD displeja (na prednjem i zadnjem delu kamere). Prednji displej omogućava savršen auto-portret svaki put, posle čega se fotografija može odmah upload-ovati na Facebook, YouTube ili neki drugi popularni sajt. Dovoljno je samo da dotaknete prednji LCD od 1.5” i on se automatski pali i namešta u Self-Portrait mode. Ova kamera ima “intuitivni interfejs” – opciju koja omogućava da svaki put kada se nasmejete, foto-aparat detektuje vaš osmeh i automatski pravi fotografiju iz snova. Ovaj model poseduje još nekoliko zanimljivih dodataka, kao što je “Children mode” koji pušta zanimljive animacije namenjene deci. Opcija “Beauty Shot” vrši retuširanje već prilikom samog fotografisanja, a sami podešavate nivo do kojeg želite da fotografije budu automatski obrađene.

Pročitajte i:  Veštačka inteligencija u fokusu: promovisana nova linija inovativnih kućnih aparata, televizora i pametnih zvučnika kompanije Samsung

Model ST1000 ima “3 Wireless konekciju” tj. Bluetooth 2.0, DLNA i WiFi i omogućava vam da se zaista povežete sa svojim najdražima i to u svim delovima sveta – svake sekunde! Geo-tagging tehnologija beleži tačnu lokaciju na kojoj fotografišete, kao i vreme nastanka fotografije!

Ovi ekskluzivni modeli će biti u prodaji već od septembra.

Izvor: www.stav.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,