Samsung predstavlja Galaxy AI viziju na kongresu MWC 2024 sa najnovijim proizvodima i uslugama

Samsung Electronics predstavlja novo mobilno iskustvo uz Galaxy AI na Svetskom kongresu mobilne telefonije 2024 u Barseloni. Posetioci Samsung štanda će moći da isprobaju Galaxy AI na svim Galaxy proizvodima, među kojima je glavna serija Galaxy S24 kao predvodnik nove ere mobilne AI. Galaxy AI će takođe biti proširen na Samsung ponudu, uključujući inteligentniju produktivnost uz seriju Galaxy Book4, inteligentno zdravlje uz seriju Galaxy Watch6, kao i Galaxy Ring koji će po prvi put biti javno izložen.

PCPress.rs Image
Foto: Samusung

„Naši najnoviji Galaxy proizvodi i inovacije oslobađaju snagu mobilne AI i osnažuju korisnike da u svakodnevnom životu stvore nove mogućnosti“, izjavio je Tiem Rou, predsednik i direktor mobilnih uređaja u kompaniji Samsung Electronics. „Na ovogodišnjem kongresu MWC ćemo prikazati Galaxy AI u svojoj ponudi, uključujući seriju Galaxy S24, što samo potvrđuje koliko su ovi uređaji moćni u omogućavanju bolje, inteligentnije i povezanije budućnosti.“

Uvođenje nove ere mobilne veštačke inteligencije

Samsung će predstaviti AI funkcije serije Galaxy S24 koje unapređuju komunikaciju i kreativnost korisnika, a koje će na štandu moći da se isprobaju u svakodnevnim situacijama. Tu spadaju funkcije kao što je Live Translate na bazi AI na uređaju za dvosmerno prevođenje telefonskih razgovora u realnom vremenu koje uklanja jezičke barijere. Funkcija Circle to Search with Google omogućava lako i brzo, intuitivnije pretraživanje novih otkrića uz jedan jednostavan pokret. Tu je i Note Assist, koji pojednostavljuje i organizuje složene tekstove, kao i Generative Edit, koji korisniku omogućava da slobodno menja veličinu slike ili poziciju predmeta na njoj za više kreativne slobode. Samsung je takođe organizovao prostor gde posetioci mogu da isprobaju sve mogućnosti moćne kamere serije Galaxy S24. U zoni koja podseća na zamračenu koncertnu salu se mogu praviti snimci malih predmeta

Pročitajte i:  Nova Samsung Galaxy A serija ponovo pomera granice

postavljenih na bini iz neposredne blizine korišćenjem funkcije Nightography serije Galaxy S24, koja je unapređena da bude stabilnija pri slabom osvetljenju zahvaljujući ProVisual Engine na bazi Galaxy AI.

Ove Galaxy AI mogućnosti će uskoro biti proširene na postojeće Galaxy modele, među kojima su Galaxy Z Fold5, Z Flip5 i serija Tab S9, kao i serija Galaxy S23 i and S23 FE. Pored toga, Samsung nudi šansu za bolju produktivnost iz prve ruke uz seriju Galaxy Book4, koja će biti lansirana od 26. februara u celom svetu. Funkcije konektivnosti na Galaxy uređajima predstavljene na Samsung štandu će pokazati kako korisnici mogu savršeno da unaprede produktivnost, kao što je lako prebacivanje i uređivanje fotografija i video snimaka između uređaja Galaxy S24, Galaxy Book4 i Galaxy Tab S9.

PCPress.rs Image
Foto: Samusung

Povezanije iskustvo dobrobiti na bazi veštačke inteligencije

Samsung će izložiti svoju liniju za inteligentno zdravlje na kongresu MWC i tako korisnicima ponuditi još personalizovanije i savršenije iskustvo kad je reč o zdravlju uz transformativnu moć AI, i to na još više uređaja. U okviru ove linije će biti predstavljen Galaxy Ring kao novi faktor forme zdravlja koji pojednostavljuje svakodnevnu dobrobit i podržava pametniji i zdraviji način života preko povezanije digitalne platforme za dobrobit – Samsung Health.

Pročitajte i:  Samsung proširuje program za „samopopravku“

Samsung takođe planira da izloži nove funkcije inteligentnog zdravlja. Na primer, My Vitality Score nudi personalizovani uvid u zdravlje na osnovu više faktora kao što su san, aktivnost, puls i varijabilnost pulsa, dok Booster Card pomaže da svaki dan bude zdraviji praćenjem definisanih ciljeva i pružanjem konkretnih uvida. Posetioci će moći da vide prednosti ovih funkcija na seriji Galaxy Watch6 satova uparenih sa uređajem Galaxy S24 pre nego što one budu dostupne javnosti kasnije ove godine.

Oslanjajući se na Samsung SmartThings ekosistem, Samsung prikazuje kako dom može da se pretvori u mesto zdravijeg života. Korisnici mogu da uključuju i isključuju povezana svetla za optimalniji san ili podese alarm da uzmu lek. Isto tako mogu da prate vežbanje i mere puls i potrošene kalorije dok gledaju video sa vežbama na povezanom TV uređaju, sve u isto vreme.

Štand Samsung Galaxy Experience na kongresu MWC 2024 nalazi se u Hali 3 sajma Fira Barcelona Gran Via.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *