ERP 2024

SAOP organizuje prvi nagradni kviz – online igricu iz knjigovodstva

Posle konačne predaje završnih računa i „velikog“ PDV-a, prvi put u Srbiji SAOP organizuje nagradni kviz – igricu iz knjigovodstva.

App za letnju

Kada su konačno savladali sve online predaje i aplikacije, vreme je da se knjigovođe u Srbiji malo online i igraju! SAOP kao vodeći regionalni ponuđač knjigovodstvenih aplikacija je pozvao sve knjigovođe sa teritorije Republike Srbije da uživajući u razonodi sa kolegama iz knjigovodstva a uz malo snalažljivosti i znanja sebe i neku dragu osobu časte lepim odmorom.

Dovoljno je da knjigovođe u utorak, 21.jula svega pola sata provedu za svojim računarom i pokušaju da reše nekoliko praktičnih zadataka iz knjigovodstva. Najbolji među njima osvaja priliku da se posle napornog perioda i rada u knjigovodstvu oko završetka prethodne poslovne godine, odmori u Vrnjačkoj Banji – produženi vikend za dvoje u punom pansionu.

Prijava za online kviz se nalazi na adresi: www.saop.rs/minimax/kontakt

Kviz se popunjava kroz internet online aplikaciju; nakon registracije stiže na mail tačno vreme kada 21.07.2015. takmičar treba da bude za računarom, udobno se smesti i klikom na jedan link pokrene internet kviz. Pitanja su takva da  tačne odgovore mogu dati i mali i veliki poznavaoci knjigovodstva.

Najbolji na listi tačnih odgovora ulaze u online finale kviza, istog dana, pred kraj radnog vremena, što će moći da se prati uživo na internetu. U finalu kviza učesnici rešavaju kratak zadatak iz knjigovodstva a najtačniji i najbrži među njima osvaja vikend za dvoje! Osim prve nagrade, za 6 preostalih najbolje plasiranih obezbeđene su posebne nagrade – peškiri za plažu!

Detalji nagradnog kviza objavljeni su na adresi: http://www.saop.rs/poslovne-informacije/novosti/novosti-aktuelno/odmorite-od-zavrsnih-racuna-poklanjamo-vam-vikend-u-vrnjackoj-banji/  .

Klikni i odmori se!

* Nagradni kviz je pošteno organizovan i svi imaju realne šanse da budu pobednici. Cilj je da se zabavite, podelite ovu akciju sa kolegama iz knjigovodstva i naravno odmorite od obaveza i velikog posla koji je za nama.

Facebook komentari: