Savez kompanija Xerox i HCL

PCPress.rs Image

Xerox Korporacija je najavila strateški globalni savez sa vodećom kompanijom u oblasti IT usluga, HCL Technologies. HCL će imati ulogu integratora sistema za ponudu Xeroxovih usluga štampanja – ovo će pomoći kompanijama da kontrolišu svoja kancelarijska okruženja u kojima se vrši štampanje kako bi postigli kontinuiranu uštedu troškova i povećanje produktivnosti.

„Partnerstvo sa kompanijom HCL otvoriće Xeroxu nove mogućnosti na ovom tržištu koje se brzo razvija, a u isto vreme će doneti održive poslovne dobitke većem broju korisnika širom sveta“, rekao je Stiven Kronin, predsednik Xeroxovog sektora za globalne usluge.

Ovo partnerstvo će na tržište doneti kombinaciju Xeroxovih kancelarijskih usluga i sistema sa HCL-ovim desktop menadžmentom i stručnošću na nivou infrastrukture koja će pomoći preduzećima u kontrolisanju troškova štampanja, kopiranja i drugih troškova vezanih za procesiranje dokumenata. Efikasno upravljanje poslovnim okruženjem doprinosi smanjenju troškova štampanja, bržem i jednostavnijem upravljanju dokumentima, smanjenju rizika vezanih za bezbednost i poštovanje propisa, višem nivou usluga za krajnje korisnike, kao i očuvanju životne sredine. 

„Ovo partnerstvo pruža priliku za transformisanje načina na koji se vrši upravljanje okruženjima za štampanje“, rekao je Anant Gupta, predsednik divizije za infrastrukturne usluge u kompaniji HCL Technologies. „Pomoću udruženih snaga dva tržišna lidera, stvorićemo nova rešenja koja dodaju vrednost tržištu i koja će doprineti povećanju efikasnosti u kancelarijskim okruženjima.“

Pročitajte i:  PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group

HCL trenutno upravlja pozamašnim brojem od preko 600.000 desktop uređaja i podržava sedam miliona kontakata službi za pomoć. Ova kompanija koristi svoju opsežnu globalnu infrastrukturu u prekookeanskim zemljama i svoju mrežu koja pokriva 20 zemalja kako bi obezbedila isporuku na više nivoa u ključnim delatnostima kao što su finansijske usluge, proizvodnja, upravljanje, telekomunikacije, prirodne nauke, maloprodaja i energetika.

Izvor: New Moment, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,