Računari i Galaksija

SBB: Proširena Total TV ponuda

sbb-totaltvPonuda SBB-ove usluge Total TV je novim i sadašnjim korisnicima proširena nacionalnim Pink kanalina (Pink, Pink M i Pink BH) koji su postali deo Plus, odnosno Total TV paketa. Ovo proširenje rezultat je odnosa kompanija SBB i Pink koji je, nakon uspešne saradnje na distribuciji Pink kablovskih kanala, podignut na viši nivo. Tako je kompletna satelitska (DTH) distribucija Pink kanala u Evropi (pa samim tim i na ex-yu prostoru) poverena kompaniji SBB, a vršiće se kroz Total TV uslugu.

Ovo proširenje će omogućiti i da Total TV korisnici u Srbiji i Crnoj Gori dobiju i kanale Pink Kids, Pink Family i Pink Music koji će postati deo standardnog paketa, kao i Pink Extra i Pink Plus kroz paket muzičkih kanala. Ponuda filmskih Pink kanala se za sada ne menja. Uskoro se očekuje i pokretanje novih kanala: Super Pink (muzički kanal, koji će biti svrstan u muzički paket) i Pink Slovenija, koji će biti deo Total TV paketa u Sloveniji. A ubrzo nakon toga, krenuće i emitovanje Pink Soap kanala, namenjenog ljubiteljima popularnih serija i telenovela.

Pročitajte i:  SBB predstavlja novi EON Video klub i ekskluzivne domaće premijere

Pretplatnici iz Evrope, koji prate Pink program putem DTH distribucije dobiće nove Total TV prijemnike na kojima će nastaviti da gledaju Pink programe posle isključenja IREDETO sistema, što se planira za kraj oktobra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,