BIZIT plus

SD-WAN, Vladimir Uzelac, A1 Srbija | BIZIT2022

Vladimir Uzelac, ICT Solutions Architect u kompaniji A1 Srbija, govorio je o SD-WAN rešenju koje je u ponudi ovog telekomunikacionog operatera. A1 Srbija je sa rebrendingom koji se desio prošle godine postavio sebi za cilj da bude partner u digitalnoj transformaciji, te je veliki fokus stavio na biznis i digitalno poslovanje, koje je dosta dinamično. Upravo su bezbednost, cloud i IT rešenja u fokusu.

PCPress.rs Image

„Tema današnje prezentacije je softverski definisan WAN, odnosno SD-WAN. Klasična MPLS mreža danas znači nedostatak kontrole, vidljivosti, visoki troškovi, nekonzistentna bezbednost i dugo vreme reakcije. Ovo su glavni problemi koji se mogu rešiti ili značajno redukovati pomoću SD-WAN-a. Postavili smo za cilj da popravimo korisničko iskustvo, smanjimo troškove i da relaksiramo IT timove. Počeli smo od sopstvenog primera, sopstvene mreže i sopstvene kompanije, a korisnicima omogućavamo da bilo kada, bilo gde, sa bilo kog uređaja ima pristup bilo kojoj aplikaciji, u javnom ili privatnom cloud-u,“ istakao je Vladimir Uzelac.

Celokupno izlaganje Vladimira Uzelca možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali drugog dana BIZIT konferencije.

Pročitajte i:  A1 Srbija prvi operator koji svojim korisnicima donosi Netflix

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,