Seminar “Kontrola troškova u građevinarstvu”

Krajem marta u Beogradu biće održan seminar “Kontrola troškova u građevinarstvu”, a u organizaciji kompanije NPS.

seminarNa seminaru će biti reči o praktičnim iskustvima i rešenjima, kao što su Microsoft Dynamics NAV (Navision), Microsoft Project Server i Microsoft SharePoint.

U nastavku pročitajte šta o seminaru kaže sam organizator:

Vreme u kome je masovna stanogradnja mogla biti temelj uspeha jedne ozbiljne građevinske kompanije je za nama. Već danas, a naročito u godinama i decenijama koje će uslediti, akcenat će biti na kapitalnim, naročito infrastrukturnim objektima. U ovu ‘igru’ želeće da se uključe svi, od najmanjih do najvećih, a ušteda merena promilima donosiće milione.

 Ako verujete da je i u ovim, za sve nas teškim godinama, moguće biti uspešan, ako vas zanima kako je moguće pravovremeno, pouzdano i efikasno znati aktuelno stanje/utrošak materijala, mehanizacije, izvedenih radova, situacija… kako se ostvaruju vaši planovi i šta su realne prognoze za sledeću nedelju, mesec, godinu… šta će se desiti ako nešto promenite, u kom obimu i sa kakvim posledicama… i kako vam i na koji način savremena informatička rešenja mogu pomoći da, zahvaljujući uspostavljanju pune kontrole nad svim procesima i resursima, smanjite troškove, povećate profit i pri tom imate manje glavobolja i više vremena, planirajte da nam se pridružite.

Rešenja o kojima ćemo govoriti (za više detalja posetite adresu www.nps.rs) bazirana su na praktičnim iskustvima, na konkretnim potrebama i projektima i koriste Microsoft platforme sa kojima najveći deo firmi već ima iskustva. Konkretno, u pitanju su Microsoft Dynamics NAV (Navision), Microsoft Project Server i Microsoft SharePoint.

 Za organizaciju ovog događaja odlučili smo se ne samo u želji da pokušamo da ponovimo uspeh prošlogodišnjeg, sličnog skupa („Kako manje potrošiti i više zaraditi dok gradite?“), već i potrebi da izađemo u susret brojnim građevinskim i drugim slično organizovanim i profilisanim kompanijama, koje su u poslednjih godinu dana pokazale interesovanje za rešenja i usluge iz naše ponude, i činjenici da su rešenja o kojima smo prošle godine govorili u međuvremenu značajno evoluirala i dobila brojne nove funkcionalnosti i mogućnosti.

 I ove godine će, uz NPS, domaćin biti i kompanija EU Build, naš cenjeni partner. Događaj je planiran za sredu 27. mart 2013. u restoranu „Devetka“ na Košutnjaku. Detaljne informacije o agendi, temama i predavačima uskoro će biti dostupne na internet stranicama organizatora. Učešće je besplatno, prijava obavezna, a broj učesnika je ograničen.

 Za dodatne informacije i rane prijave / rezervacije obratite nam se na info@nps.rs.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Snimci amaterskih dronova u proceni štete