Šesta dodela nagrada “Petar Damjanović”

Kompanija OSA Računarski inženjering organizuje svečanu dodelu tradicionalne, šeste po redu, nagrade „Petar Damjanović“ za izbor najboljeg rada iz oblasti mašinstva. Nagrade se dodeljuju za izradu tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i noseće metalne konstrukcije programskim paketom Autodesk Inventor, a ceremonija dodele će biti održana u sredu, 05.decembra 2012.godine, u 12h, na Mašinskom fakultetu u Beogradu u svečanoj sali broj 211.

Pozivnica - konkurs Petar Damjanovic final Za ovogodišnji konkurs donešena je odluka da se dodele 3 nagrade: za osvojeno prvo mesto nagrada će biti 1000€, drugo mesto će pobedniku doneti 500€, a treće 300€. Sve 3 nagrade pobednici biće dodeljene u dinarskoj protivvrednosti.

Pravo učešća na konkursu imali su studenti visokih škola ili fakulteta uz mogućnost korišćenja i trial verzije softvera Autodesk Inventor Professional 2013. Konkurs je trajao do 31. oktobra 2012. godine i imao za cilj promovisanje ove oblasti među mladim stručnjacima.

Nakon ceremonije dodele nagrada prisutni će imati priliku da pogledaju i sve prijavljene projekte u Autodesk učionici pri Katedri za proizvodno mašinstvo. Kako će dodela nagrada biti ceremonija otvorenog tipa, svi zainteresovani će moći da prisustvuju.

Izvor: Osa

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,