Šesti konkurs “Budi Vip student”

Od 2007. godine do danas, kroz Vipov “Budi Vip student” konkurs, prošlo je više od 800 studenata, a konkurs se organizuje i ove godine.

PCPress.rs ImageŠestu godinu zaredom Vip mobile raspisuje konkurs u oblasti visokog obrazovanja „Budi Vip student“ koji omogućava studentima da steknu prvo radno iskustvo u telekomunikacijama.

Pravo učešća imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija državnih fakulteta tehničke, IT i biznis orijentacije, koji treba da uđu proces selekcije do 21. januara 2013. godine.

Dvadeset najboljih kandidata biće nagrađeno plaćenom dvomesečnom letnjom praksom u Vipu, uz mentorstvo  menadžera Vipa tokom prakse i master studija, dobiće i notebook računare i smart telefone iz Vipove ponude, a očekuju ih i tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština, navodi se u zvaničnom saopštenju objavljenom povodom konkursa.

Kandidati moraju imati minimalnu prosečnu ocenu 8 na studijama u toku prijavljivanja, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i upis master studija u akademskoj 2013/2014 godini.

Prijavljeni kandidate prolaze kroz tri eliminacione faze:

  • zainteresovani studenti, koji ispunjavaju uslove, šalju svoj CV i odgovore na tri postavljena pitanja na engleskom jeziku
  • 60 odabranih kandidata prolazi kroz individualne intervjue sa predstavnicima kompanije
  • 40 kandidata prolaze u treći, finalni krug selekcije, gde će se nadmetati kroz kreativne radionice i interaktivne igre

Žiri će krajem marta 2013. godine odabrati novih 20 Vip studenata, a sve informacije dostupne su na sajtu www.jasamvip.rs.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,