ERP 2024

Sinergija23 – Inspirativna era revolucionarnih promena i tehnoloških inovacija

Ponovo je vreme za Sinergiju! Konferencija koja je tokom dve decenije izrasla u regionalni brend koji ujedinjuje tehnološke inovacije, njihovu poslovnu primenu i prednosti koje tehnologija unosi u sve segmente društva, dvadeset treći put se održava u Beogradu. Od 28. do 30. novembra, Sinergija23 će ponovo ugostiti najvažnija regionalna i globalna imena IT i poslovnog sveta.

PCPress.rs Image

Tokom tri inspirativna dana, posetioce očekuje potpuno nov program – keynote izlaganja, interaktivne sesije, provokativne diskusije, tehnička predavanja, kao i poseban segment posvećen startapima i inovacijama. Pod sloganom “Inspirativna Era,” Sinergija23 poziva učesnike da iskoriste priliku da razmene ideje, veštine, znanje i kontakte, i da se uvere zašto je ova konferencija postala sinonim za trendove i inovacije u čitavom IT i biznis svetu.

VIZIJA VELIKIH i inovacije u fokusu

Konferencija će okupiti poslovne lidere i donosioce odluka iz različitih oblasti, a ove godine će kroz predavanja, studije slučaja i panel diskusije, doneti vruće teme za savremene poslovne lidere i organizacije koje su na putu svoje digitalne transformacije, sa posebnim fokusom na Cloud i Artificial Inteligence (Ai)

Na Biznis danu konferencije u goste nam dolazi Kristina Tikhonova, General Manager Microsofta za region jugoistočne Evrope, dok će interesantan format Fireside Chat donetirazgovore sa čelnicima velikih kompanija koje su na putu kontinualne transformacije, poput Hemofarma, NLB Komercijalne banke, Triglava.

PCPress.rs Image

“Naša industrija iznad svega poštuje inovacije. Digitalna industrija je na velikoj prekretnici u korišćenju Ai tehnologije koja u potpunosti redefiniše način rada u digitalnom okruženju. Microsoft je lider na polju Generativnog Ai i prvi koji je primenio ovu tehnologiju u celu paletu svojih proizvoda. To je omogućeno i novim software-skim modelima i velikim hardware-skim inovacijama, sada posedujemo najmoćnije Data Centre na svetu i spremni smo da Ai tehnologiju učinimo dostupnom svima”, istakao je Milan Gospić, direktor Microsoft Srbija.

U okviru sesije „Inspirativna Ai era“ posetioce očekuje ekskluzivna demo premijera  – Microsoft COPILOT, iz nove generacije Microsoft Ai proizvoda koji će promeniti način na koji radimo i komuniciramo sa kompjuterima.Ova demonstracija će povesti posetioce na putovanje kroz eru veštačke inteligencije i pružiti uvid u najnovije tehnološke inovacije koje ona donosi.

Globalni lideri u svetu startapa redefinišu moderno preduzetništvo

Prvi put na Sinergiji – novi segment konferencije Sinergija Startups & Innovations donosi dva dana interesantnih sesija posvećenih startapima i inovacijama. Učesnici konferencije će imati jedinstvenu priliku da od globalnih lidera čiji fokus su startapi, ISVs i Digital Natives čuju kako se preduzetništvo redefiniše u modernim vremenima. Sjajni govornici iz različitih delova sveta, uspešni serijski preduzetnici, osnivači VC-eva, inkubatora i akceleratora, kao i venture fondova i studija podeliće sa učesnicima svoja znanja i iskustva o trenutnim dešavanjima i budućim trendovima u finansiranju, razvoju proizvoda, scaling-u i talentima koji redefinišu eru u kojoj se dešavaju veliki IPO potresi.

PCPress.rs Image

Najaktuelnije IT teme

Tokom dva tehnička dana, više od 90 priznatih predavača održaće predavanja i interaktivne sesije o najnovijim dostignućima u informacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni. Veštačka inteligencija (Ai) postaje deo poslovanja svake moderne organizacije. Šta su konkretne novosti koje Ai donosi kroz Microsoft tehnologije? Kako će izgledati nova era produktivnosti? Na koji način da zaštitite sve, svakoga, svuda – saznaćete od najvećih eksperata industrije. Ove i brojne teme u fokusu pružiće posetiocima uvide u novu eru poslovanja. Tehnički segment konferencije okupiće više od 900 učesnika svakog dana, i iako je namenjen pre svega IT ekspertima, svake godine sadržaj je sve više namenjen i prilagođen i poslovnim korisnicima.

Inovativna i inspirativna – Sinergija 23 svedoči o revolucionarnim promenama koje moderne tehnologije unose u naše živote. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Sinergija23.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: