ePlaneta

Smartfoni jeftiniji od 200 evra

PCPress.rs ImagePovoljni smart telefoni popularniji su nego ikada. U connect-ovoj laboratoriji testirali smo dvojicu zanimljivih novajlija, HTC Explorer i LG Optimus Hub.

 

LG neprestano dorađuje svoje Android modele iz serije Optimus, a Optimus Hub je izuzetno povoljan smart telefon sa brojnim zanimljivim karakteristikama.

Dobro osvetljen ekran, super funkcije

Optimus Hub košta 199 evra, izgleda obično, ali ga nimalo ne treba potceniti, budući da ovaj LG-jev uređaj ima šta da nam ponudi. Na primer, 3,5-inčni ekran osetljiv na dodir. Sadržaje prikazuje oštro i vrhunski osvetljeno sa 625 cd/m². Rezolucija od 320 x 480 tačaka je solidna, pa su i velike web stranice pregledne i ne moramo mnogo da skrolujemo.

Kao što je to uobičajeno, LG je ovom smart telefonu zasnovanom na Android-u 2.3 prilagodio sopstvenu korisničku površinu. Tako korisnik, na primer, ikonice u glavnom meniju može da rasporedi kako hoće i da izabere prikaz u vidu kategorija, liste ili stranice. I početne ekrane moguće je na razne načine prilagoditi svojim potrebama. Sve u svemu, može se reći da rukovanje ovim LG-evim telefonom funkcioniše izuzetno lako.

Pročitajte i:  LG ArtCool Gallery premium klima uređaj predstavljen u Srbiji

Pogled na spisak opreme neće nas preterano uzbuditi, iako su prisutne sve najvažnije funkcije kao što su HSDPA, A-GPS i n-WLAN, a nedostaje jedino HSUPA. Jedna od dobrih karakteristika Optimus Hub-a je napredno umrežavanje: zahvaljujući opciji Smart Share, možemo da strimujemo fotografije i filmove na televizore koji podržavaju DLNA, a uz pomoć WiFi Cast-a, preko WiFi-Direct veze, datoteke sa medijima možemo da prenesemo na kompatibilne smart telefone.

Opširnije na sajtu connect.pcpress.info

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,