BIZIT plus

Snapchat će omogućiti promenu korisničkog imena

Snapchat kaže da će uskoro uvesti toliko traženu i dugo očekivanu funkciju za sve korisnike: način da promene njihovo Snapchat korisničko ime. Kompanija je nedavno počela da testira opciju i biće dostupna svima na iOS-u i Android-u od 23. februara.

snapchat logo

Kompanija konačno počela da sluša želje korisnika

Moći ćete da promenite svoj nadimak bez postavljanja novog naloga i potrebe da počnete ispočetka sa listom prijatelja, uspomenama, Snapchat rezultatom i tako dalje. Međutim, korisnici će moći da promene ime samo jednom godišnje. Da biste to uradili, idite na svoj profil i otvorite podešavanja. Dodirnite Korisničko ime, a zatim izaberite opciju Promeni korisničko ime.

Snapchat je priznao da ljudi rastu i menjaju se tokom vremena. Mnogi od njih neće želeti da se zaglave sa lošim Snapchat korisničkim imenom koje su smislili pre deceniju, možda kada su bili mladi tinejdžeri. Kompanija koja zarađuje velike svote novca, konačno je postala profitabilna i okuplja više stotina miliona aktivnih korisnika, konačno je počela da sluša želje svojih korisnika i prilagođava aplikaciju njima koji je koriste.

Pročitajte i:  Snapchat pruža mogućnost da se isprobaju Cartier prstenovi

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: