Snapchat će vas povezivati sa uživo koncertima

Snapchat je predstavio novo partnerstvo sa Ticketmaster-om koje će olakšati praćenje emisija i pozivanje prijatelja. Mini-aplikacija unutar Snapchat-a funkcioniše kao servis za upoznavanje i može da organizuje izbor lokalnih emisija prilagođenih interesovanjima pojedinačnih korisnika.

Snapchat će vas povezivati sa uživo koncertima

Snapchat beleži vrtoglavi rast broja korisnika krajem 2021. godine

Od korisnika se prvo traži da urade malu anketu, koja omogućava aplikaciji da sastavi listu umetnika i događaja koji bi im se mogli svideti. Zatim mogu da prevlače ekran udesno ili ulevo u zavisnosti od toga da li emisija izaziva interesovanje i da vide da li se nekom od njihovih Snapchat prijatelja takođe dopao događaj. Snap Maps će prikazati predstojeće koncerte i događaje koji su u blizini.

Popularnost Snapchat-a kod demografskih grupa mlađih od 25 godina daje mu jedinstvenu prednost u muzičkom prostoru. Snap Inc. je nedavno zabeležio porast popularnosti, stekavši 13 miliona novih korisnika u poslednjem kvartalu 2021. Platforma se prošle godine udružila sa Universal Music Group-om kako bi lansirala alatku za otkrivanje muzike. Snapchat parira samo TikTok-u kao odabranoj aplikaciji Gen Z, ali se ova druga istakla svojom sposobnošću da i nove i stare pesme postanu viralne.

Pročitajte i:  Snapchat dodao bolju roditeljsku kontrolu u ažuriranju Porodičnog centra

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: