Sony planira Twisted Metal seriju po igrici

Najnoviji deo Sony-jevog plana da igre pretvori u TV emisije i filmove eksplozija je iz prošlosti. Živa akcija Twisted Metal je u fazi izrade. Serija je akciona komedija koju su producirali pisci Deadpoola i Zombielanda.

PCPress.rs Image

Nije prvi put da Sony želi da napravi adaptaciju Twisted Metala

Serija će se usredsrediti na brzopoteznog autsajdera koji ima priliku za bolji život, sve dok je u stanju da putuje preko postapokaliptične pustoši da isporuči paket. Budući da se zasniva na igrama koje se bave haotičnim uništavanjem automobila, sigurno je reći da to neće biti lak zadatak. Govori se da će Vill Arnett, izvršni producent emisije, igrati Sweet Tooth, manijakalnog klovna koji vozi kamion za sladoled.

To nije prvi put da Sony očigledno razmišlja da napravi adaptaciju Twisted Metal. Izveštaji iz 2012. sugerišu da je u pripremi film. Od izlaska originalne 1995. godine bilo je pet Twisted Metal igara. Najnoviji ulazak bio je pokretanje konzole PlayStation 3 2012. godine. Iako je Twisted Metal na polici već nekoliko godina, Sony smatra da postoji materijal za seriju. Ako ona bude hit, možda će ubediti Sony da oživi i igru. Sony je prilagodio više svojih PlayStation franšiza za TV i film. Film zasnovan na igrama Uncharted odložen je za 2022. godinu, dok su glavni glumci HBO-ove serije The Last of Us potvrđeni ovog meseca. Film Metal Gear Solid je takođe u fazi izrade, a Oscar Isaac bi trebalo da glumi Solid Snake.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: