Spektakl kraj Đetinje – ParkFest 007 kompletirao LINE UP !!!

Sedmi ParkFest 007 , kultna Užička manifestacija, donosi odličnu letnju zabavu,čini se nikad jaču i bolju. U Velikom parku tokom 29.07. i 30.07. biće postavljena dva stejdža, na kojima će nastupiti neka od vodećih imena regionalne muzičke scene.  Premijerno za Vaš portal otkrivamo imena ovogodišnjeg festivala, a to su : Riblja Čorba, Who See, Orthodox Celts, THCF, Ničim Izazvan, Stereo Banana, Mortal Kombat, Artan Lili, Lude Žene, Gospodjo Bate…, dok ce na fire stage-u nastupiti dj Geo Da Silva, dj Kizami, Cavin Viviano, Steve Drop…

PF

Šta možemo očekivati na ovogodišnjem festivalu?

Ovogodišnji festival u znaku je promocije turizma,sporta i umetnosti. Ljudi koji dolaze na našu manifestaciju moći će da uživaju u raznim mučkim žanrovima od pop rocka, rocka, metala, panka, hip hopa, pa do elektronske muzike. I ove godine ćemo imati dva stage-a, tako da potpuni doživljaj neće izostati. Takodje afirmisaćemo i mlade demo bendove, kroz nastupe na festivalu. Drugi put za redom u sklopu festivala biće održan i sportsko-zabavni šou “Megdan”, gde će stotinu takmičara morati da savlada četiri ozbiljna izazova!

Ove godine najavile su se velike grupe gostiju iz regiona,koje će posetiti manifestaciju…

ParkFest u značajnoj meri doprinosi poboljšanju turističke ponude grada Užica. Primetno je da iz godine u godinu raste broj posetilaca koji posećuje manifestaciju. Veliki broj mladih iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i sa teritorije citave Srbije dolazi na ParkFest. Ove godine svoje prisustvo su potvrdile grupe iz Slovenije i Rusije. Broj smeštajnih jedinica je znatno povećan u odnosu na prethodni period, takođe i kamp ParkFest-a smo znatno proširili.

PF2

Kako biste opisali glavne vrednosti koje ParkFest promovise?

Sve ove godine ParkFest je promovisao napredne ideje i pozitivne društvene vrednosti. Anomalija u našem društvu je previše, kvalitetnih sadržaja sve manje, tako da se mi trudimo da kroz muziku, sport i razne radionice podignemo svest kod naših građana.

Pozdrav uz parolu ” Svi putevi vode u park ” !

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: