Spotify stiže na Samsung Smart TV

Servis Spotify će do kraja ove godine postati dostupan korisnicima Samsung Smart televizora.

PCPress.rs ImageU partnerstvu sa Samsungom Spotify će lansirati aplikaciju za Samsung Smart TV, Blu-ray plejere i sisteme kućnog bioskopa, a aplikacija će u početku biti dostupna na E seriji Smart televizora iz 2012. Fodine.

Svi postojeći premium korisnici servisa moći će da koriste Spotify putem intefejsa prilagođenom TV ekranu, a liste muzičkih numera će se automatski sinhronizovati sa svim urežajima, kažu iz Samsunga.

Oni koji trenutno nisu korisnici servisa mogu besplatno isprobati Spotify Premium u periodu od 30 dana na www.spotify.com/freetrial.

Spotify nudi trenutni pristup biblioteci od preko 18 miliona pesama, koliko je dostupno globalno, a naći će se na raspolaganju korisnicima TV uređaja u dvanest evropskih zemalja: Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, Belgiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Francuskoj i Španiji.

„Odlična muzika zahteva odličan kvalitet zvuka. Sa novom aplikacijom Spotify, ljudi više neće morati da se brinu oko povezivanja kablova sa svojih laptop ili tablet računara na Hi-Fi opremu, rekao je Den Sonders, direktor jedinice za servise sa sadržajima u kompaniji Samsung Electronics Evropa.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Spotify uvodi pretplatu samo za audio knjige
SBB

Tagovi: , ,