Vertiv

Spotify stiže na Samsung Smart TV

Servis Spotify će do kraja ove godine postati dostupan korisnicima Samsung Smart televizora.

U partnerstvu sa Samsungom Spotify će lansirati aplikaciju za Samsung Smart TV, Blu-ray plejere i sisteme kućnog bioskopa, a aplikacija će u početku biti dostupna na E seriji Smart televizora iz 2012. Fodine.

Svi postojeći premium korisnici servisa moći će da koriste Spotify putem intefejsa prilagođenom TV ekranu, a liste muzičkih numera će se automatski sinhronizovati sa svim urežajima, kažu iz Samsunga.

Oni koji trenutno nisu korisnici servisa mogu besplatno isprobati Spotify Premium u periodu od 30 dana na www.spotify.com/freetrial.

Spotify nudi trenutni pristup biblioteci od preko 18 miliona pesama, koliko je dostupno globalno, a naći će se na raspolaganju korisnicima TV uređaja u dvanest evropskih zemalja: Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, Belgiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Francuskoj i Španiji.

„Odlična muzika zahteva odličan kvalitet zvuka. Sa novom aplikacijom Spotify, ljudi više neće morati da se brinu oko povezivanja kablova sa svojih laptop ili tablet računara na Hi-Fi opremu, rekao je Den Sonders, direktor jedinice za servise sa sadržajima u kompaniji Samsung Electronics Evropa.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Olympus će praviti kamere za buduće Samsung telefone
SBB

Tagovi: , ,