ERP 2024

Spotify testira „Offline Mix“ opciju

Smeštanje pesama u lokalu je nešto što Spotify podržava već neko vreme. To korisnicima omogućava da slušaju muziku i kad nisu povezani na Internet, recimo tokom putovanja avionom… Međutim, ta podrška je ograničena, jer ne dozvoljava da se koristi popularna opcija „Mixes“.

PCPress.rs Image

Offline Mix, nova opcija koja je u fazi testiranja, može da iskoristi sve lokalno sačuvane pesme za pravljenje muzičkih mikseva. Ona će moći da koristi sav preuzeti sadržaj, bilo da su to neke druge liste za reprodukciju, ili kompletni muzički albumi.

Ova opcija je već dostupna kod nekih korisnika, a za sada su reakcije podeljene. Neki korisnici pominju da se u miksevima pojavljuju i pesme koje nisu sačuvane lokalno, što je kontradiktorno sa namenom ove opcije. Taj, i drugi eventualni problemi biće sigurno rešeni kada Offline Mix bude zvanično dostupan.

Drugo je pitanje da li će biti biti dostupan svim korisnicima, ili samo pretplatnicima? Verovatno neće, jer besplatni korisnici mogu preuzmu samo podkaste, dok je download listi za reprodukciju i albuma dostupan samo Premium pretplatnicima.

Pročitajte i:  Spotify testira novu funkciju inspirisanu TikTokom

Izvor: 9to5Google

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,