ERP 2024

Štampajte preko e-maila

PCPress.rs ImageHP Photosmart e-All-in-One je prvi u novoj liniji štampača sa internet vezom koji ima funkciju ePrint, uz pomoć koje je moguće dokument poslati štampaču putem e-mail poruke. Štampač podržava različite formate poput Microsoft Office dokumenata, PDF fajlova ili JPEG slika, sa bilo kog uređaja uključujući i pametne telefone i tablet računare, bez instaliranja dodatnih drajvera ili aplikacija. Ovi štampači će se uskoro naći i na tržištu Srbije.

Ovaj štampač sa bežičnom vezom po standardu 802.11n ima ugrađeni ekran osetljiv na dodir dijagonale 2,36 inča i štampa brzinom od 29 crno-belih strana u minutu i do 23 kolorne strane. Skeniranje se može obaviti u rezolucijama do 1.200 dpi (optički), a ovaj multifunkcionalni uređaj pruža mogućnost štampe direktno sa interneta ili preko USB memorija i SD/MemoryStick Duo memorijskih kartica. HP Photosmart e-All-in-One nema ugrađen faks.

Može se povezati sa Windows i Mac OS X računarima, a radiće i sa budućom uslugom Google Cloud Print koju bi kompanija Google trebalo da pokrene ove jeseni.

Svaki HP ePrint štampač će imati jedinstvenu e-mail adresu koja omogućava slanje dokumenta na štampu na isti način na koji ih šalje drugim ljudima. Korisnici takođe mogu poslati dokumenta na štampu, uz pomoć HP ePrint mobilne aplikacije sa svog pametnog telefona, i to štampaču koji se nalazi u kući,
kancelariji ili nekoj javnoj lokaciji.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Izvor: HP

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , , ,