Stranger Things verzija Monopola kao igra za sve generacije

Mnogo je načina da se oceni koliko je neka TV serija dobro prošla kod publike, a prva merila su uglavnom ocene na web-sajtovima kao što je IMDb, te kritike. Ipak, nema boljeg načina da se nekom programu oda priznanje nego da se njegov scenario preseli na Monopol tablu, i u analogni svet staromodnih društvenih igara.

PCPress.rs Image

Upravo se to dogodilo sa serijom Stranger Things, a nakon što je treća sezona oborila Netflix rekorde i povratila slavu nakon nešto lošije druge. Tako je serija u prva četiri dana na platformi zabeležila više gledanja od bilo koje druge serije ili filma, ali i pored toga što je publika obožava sezona može da se pogleda tek nekoliko puta pre nego što dosadi, pa tu na scenu stupa Monopol. Novu verziju igre kreirala je kompanija Hasbro, a igra je napravljena tako da podseća na scenografiju iz serije, posebno na „naopaku“ verziju sveta. U opisu igre stoji da je napravljena prema popularnoj seriji, i da je Will Byers već nestao, pa je potrebno da igrači iskoriste figure i kockice kako bi ga pronašli.

Pročitajte i:  Shopify „Magic“ i AI uređivač slika  

Igru može da igra od dva do četiri igrača, koji moraju da imaju više od 14 godina, a na usluzi im se, pored table, figura, kockica, kartica i skrovišta, nalazi i detaljno uputstvo o načinu igranja. Nova Monopol verzija je već dostupna na Amazonu, a po ceni od 23,85 dolara.

Izvor: LAD Bible

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,