BIZIT plus

Sutra počinje druga Machine Learning Konferencija na Paliću!

Infostudhub organizuje drugu Machine Learning konferenciju, posvećenu oblastima data science-a, mašinskog učenja i veštačke inteligencije sutra 20. i prekosutra 21. maja, na Paliću. Jako malo vremena je ostalo za prijavu, pa ukoliko ste zainteresovani svoje mesto možete rezervisati na ovom linku.

PCPress.rs Image

Ovaj događaj predstavlja stručni događaj koji pokriva teme iz najmodernijih industrija u današnje vreme i okuplja eksperte, poslovne lidere i istraživače koji se bave primenom ovih tehnologija. Nova i moderna otkrića u ovim sferama, koja veoma brzo postaju aplikativna, se javljaju skoro svaki dan. Nalazimo se u sred revolucije – pa shodno tome, ne trebamo biti samo posmatrači, već i deo nje.

Tokom dva dana posetioci Machine Learning konferencije će moći čuti predavanja i diskusije o projektima, praktičnim primerima, najnovijim trendovima i iskustvima u primeni ovih tehnologija, u modernom ambijentu kongresne sale Velike Terase i predivnom okruženju Palića.

Program konferencije i najavu svih predavača možete pogledati na sajtu, a oni uključuju eminentne govornike iz firmi kao što su Anari, Nordeus, Quantox Technologies, Two Desperados, BAD Systems, Vega IT, Grid Dynamics, Smartocto, NIS, Manufaktura, SumUp, Datablooz, Organostic i druge.

Pročitajte i:  Teme na DIDS-u 2024: Istraživanje o prevenciji bezbednosnih rizika, društveni inženjering kao bezbednosna pretnja

PCPress.rs Image

Konferenciju su podržale i kompanije Infostud Grupa, Logikka, Quantox Technologies, OTP Banka Srbija, IT Klaster Subotica, IT Subotica 2030.

Prijave su otvorene, rezervišite svoje mesto i vidimo se na Paliću.

Za besplatne akreditacije za medije prijavite se na ovoj formi!

Facebook komentari: