Računari i Galaksija

Taramount: Transformersi groznica počinje!

Taramount-Transformers-2-Devastator Dve godine su prošle otkako su mladi Sem Vitviki (Šaja LaBuf) i Autoboti spasili univerzum od najezde Deseptikona. Uprkos njegovom ekstremnom herojstvu, Sem je i dalje prosečan tinejdžer sa svakodnevnom uznemirenošću zbog polaska na koledž i toga što po prvi put mora da se razdvoji od devojke Mikaele (Megan Foks) i roditelja (Kevin Dan i Džulija Vajt). Tu je i dodatni teret jer mora da objasni svoj odlazak i svom najnovijem prijatelju i zaštitniku, robotu Bamblbiju. Semov cilj je da vodi normalan univerzitetski život, ali da bi u tome uspeo, moraće da ignoriše svoju sudbinu. Film će pretpremijerno biti prikazan 23.juna u 22 časa u Dvorani Doma Sindikata! Karte za ovaj filmski spektakl u prodaji su već od 25. maja.

Transformers 2 titlovani trailer

Linkin Park uradio naslovnu numeru za Transformerse

Jedan od najpopularnijih rok sastava, Linkin Park uradio je, u saradnji sa kompozitorima Stivom Jablonskim i Hansom Zimerom, naslovnu numeru za film „Transformersi: osveta poraženog“ pod nazivom „New divide“. „Grupa je veliki fan Transformersa što je saradnju učinilo mnogo lakšom. Pesma je odlična i u potpunosti se slaže sa napetošću koja ovaj film karakteriše,“ kaže reditelj Majkl Bej.

Kućni aparati na audiciji za Transformerse

Kompanija Paramount uradila je seriju duhovitih kratkih filmića u kojima najrazličitiji kućni aparati i igračke dolaze na audiciju u nadi da će ih ljudi na kastingu uvrstiti u film kao jedne od Deseptikon robota. Na sajtu YouTube možete pogledati neke od tih audicija:

 

Izvor: Taramount Film

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,