BIZIT plus

Telefon koji se puni za pet minuta

Realme je predstavio Realme GT Neo 3 telefon, koji se od konkurencije izdvaja po izuzetno brzom punjenju. Zahvaljujući punjaču zasnovanom na UltraDart 150 W tehnologiji, baterija ovog telefona, kapaciteta 4.500 mAh, može da se napuni do 50 procenata za samo pet minuta.

realme gt neo 3

Ako to uporedimo sa Samsung S22 Ultra telefonom, kome je za isti procenat napunjenosti baterije potrebno 20 minuta, jasno je da je Realme GT Neo 3 ubedljivo brži po tom pitanju i trenutno je neprikosnoveni šampion u kategoriji brzog punjenja.

Naravno, ovako nešto ne bi bilo moguće bez obezbeđivanja različitih sistema zaštite od pregrevanja baterije. Realme navodi da je implementirao čak 38 različitih mera zaštite, uključujući i monitoring temperature koji ne dozvoljava da ona bude viša od 43°C. Proizvođač takođe tvrdi da će baterija zadržati 80 procenata svog kapaciteta nakon 1.000 ciklusa punjenja.

Realme GT Neo 3 dolazi sa MediaTek Dimensity 8100 čipsetom, zasnovanim na TSMC-ovom 5 nm procesu proizvodnje. Telefon poseduje 6.7-inčni AMOLED displej sa osvežavanjem od 120 Hz, trostruku zadnju kameru (glavna kamera sa senzorom od 50 MP, 8 MP ultra-široka kamera i 2 MP makro senzor), 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za podatke.

Pročitajte i:  realme 12 Pro: Harmonija stila i performansi

Trenutno, telefon može da se kupi samo u Kini, po ceni od oko 410 dolara, a još uvek nije poznato kada će se pojaviti i na ostalim tržištima.

Izvor: T3

Facebook komentari: