Top50 2023

TeleGroup predstavlja rešenja za odbranu od sajber kriminala

TeleGroup Beograd poziva na konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljena aktuelna rešenja za informacionu bezbednost i odbranu od sajber kriminala.

telegroupovoU skladu sa strategijom Republike Srbije o unapređenju informacione bezbednosti u okviru informaciono – komunikacionih tehnologija (IKT), kako u državnim organima tako i celokupnoj privredi, TeleGroup predlaže rešenja koja korisnicima omogućavaju pouzdano poslovanje, zaštitu ukupnih resursa i kompanijskog integriteta. U okviru ove konferencije za novinare će biti predstavljen i novi kompanijski veb sajt.

Statistika pokazuje da većina upada u informacioni sistem kompanija uzrokuje značajne finansijske gubitke i da ponovno uspostavljanje rada sistema zahteva dodatna ulaganja i određeno vreme. Sa druge strane, mobilnost radne snage zatim „Cloud computing“ i „M2M tehnologije“ uticali su na stvaranje dodatnih sigurnosnih izazova. Ovom prilikom će biti predstavljena rešenja za zaštitu mreža i podataka najnovije generacije nastala u saradnji sa najznačajnijim svetskim brendovima kao što su Cisco, IBM, Trend Micro, Check Point, koja mogu da odgovore na pomenute izazove.

Ponedeljak, 1. april 2013. godine, 11 časova, TeleGroup Beograd (Svetozara Miletića 9a, donji Dorćol, Beograd)

Učesnici: Aleksandar Antunović, direktor, TeleGroup Zoran Živković, predsednik, Društvo za informacionu bezbednost Srbije Diana Gligorijević, direktor marketinga, TeleGroup Marijana Gobeljić, menadžer za marketing komunikacije, TeleGroup

Facebook komentari:
Pročitajte i:  DIDS 2024 - Budućnost je… sada!
SBB

Tagovi: , ,