Telekom Srbija: 4 usluge u jednom paketu

box-blic_polovina-plavi240 Telefoniranje, surfovanje internetom i gledanje omiljenih televizijskih programa sada mogu da budu deo istog paketa Box paketa Telekoma Srbija koji objedinjuju mobilnu i fiksnu telefoniju, ADSL internet i IPTV. Novi paketi, Box3 i Box4, korisnicima donose značajne uštede i dodatnu pogodnost da sve te usluge plate putem samo jednog računa.

Paketi su prilagođeni kako korisnicima koji su do sada koristili samo jednu od ovih usluga, tako i onima koji već koriste usluge fiksne telefonije u kombinaciji sa ADSL internetom, postpejd paketom mobilne telefonije ili IPTV uslugom, uz mogućnost da ih sada objedine u jednom paketu. Na taj način, omogućeno je da korisnik zadrži istu fiksnu liniju i mt:s mobilni broj, ili IPTV paket, i ujedini ih u novu jedinstvenu uslugu Telekoma Srbija.

Paket Box3 tako čine fiksna linija – 300 besplatnih impulsa, ADSL internet (brzine do 6144/1024 Kb/s) i mobilna postpaid tarifa (sa 500 minuta u nacionalnom saobraćaju, 500 SMS poruka i 1 GB za prenosa podataka), dok je u Box4, pored usluga od kojih se sastoji Box3, uključen još i Osnovni paket Open IPTV.

Box3 i Box4 paketi dostupni su korisnicima na svim prodajnim mestima Telekoma Srbija, uz potpisivanje ugovora na 6, 12 ili 24 meseca. Uz ugovor na 24 meseca, Box3 dostupan je po ceni od 2.624 dinara, a Box4 po ceni od 3.061 dinar mesečne naknade.

Korisnicima Box paketa dostupne su, naravno, i sve dodatne usluge fiksne i mobilne telefonije, ili multimedijalne usluge, kao što, primera radi, HBO i Arena sport paketi u okviru Open IPTV usluge. Sve dodatne usluge tarifiraju prema zvaničnom cenovniku i posebno su naznačene na računu za izabrani Box paket.

Više informacija potražite na http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/sve-skockano-na-jednom-mestu.html

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,