Računari i Galaksija

Telekom Srbija: Fiat 500 za penzionerku

Sladana Ivanjisevic donela srecu dobitnicima igre Uz Samsung i broj, ceo svet je tvojIzvučeni su srećni dobitnici u nagradnoj igri “Uz Samsung i broj, ceo svet je tvoj!”, u kojoj su svi MTS-ovi korisnici imali priliku da nakon izbora jednog od postpaid tarifnih profila i telefona iz bogate Samsung ponude osvoje i vredne nagrade. Na svečanom izvlačenju najvredniju nagradu, automobil Fiat 500, dobila je Beograđanka Nevenka Burzan, dok su Nikola Stanković iz Medveđe i Snežana Stakić iz Čačka postali vlasnici skutera Sprint Basic. Estradna umetnica Slađana Ivanišević donela je sreću dobitnicima u prisustvu tročlane komisije koju su činili Miloš Milošević iz Roaming Electronicsa, Sanja Vučić iz Samsungove kancelarije u Beogradu i Ivana Arbutina iz Telekoma Srbija.

“Zamislite mene, novopečenog penzionera, kako ću da uživam sa mojim novim Fićom”, bila je prva reakcija Nevenke Burzan kada je obaveštena da je osvojila premiju. Kako joj je bio potreban novi mobilni telefon, Nevenka je ušla u prodajni centar Telekoma Srbija pred sam kraj radnog vremena. Budući da je u MTS mreži već 10 godina, želela je da iskoristi jednu od ponuda i odabere mobilni telefon po povoljnim uslovima. Kada je odabrala svoj Samsung model, tek na insistiranje prodavačice popunila je i kupon, jer inače ne veruje u sreću u ovakvim promocijama.

Pročitajte i:  Samsung uvodi program samopopravke za preklopne telefone

Nikola Stanković, student Filozofskog fakulteta koji je već 8 godina u MTS mreži, odlučio je da uzme jedan od telefona iz Samsungove ponude uz odgovarajući postpaid paket. Kutiju za učešće u nagradnoj igri, kako sam kaže, nije ni primetio jer je bio zaokupljen ispitivanjem tek kupljenog telefona, a na nagovor prodavačice popunio je kupon koji mu je i doneo skuter Sprint Basic. “Presrećan sam i prezadovoljan! Sve do juče nisam verovao da sam zaista dobio skuter. Jednostavno sam mahinalno ubacio kupon na insistiranje prodavačice, a sada imam i svoj skuter koji jedva čekam da provozam!”

U prodajnom Telekom Centru, mama i vaspitačica u vrtiću “Neven” Snežana Stakić, koja je korisnik MTS mreže već sedam godina, odlučila je da oproba sreću u nagradnoj igri “Uz Samsung i broj, ceo svet je tvoj!”. Iako ne igra nagradne igre, već nekoliko godina praktikuje da svaki put kada produžuje MTS postpaid ugovor uzima i novi mobilni telefon. Ovog puta odlučila se za Samsung, a pošto je optimista, popunila je i nagradni kupon sa nadom da će dobiti neku od glavnih premija i obradovati svog sina. “Zaista nisam mogla da verujem kada su me kontaktirali ljudi iz korisničkog centra Telekoma i javili da sam osvojila skuter. Presrećna sam i konačno mi se ispunila želja da svom sinu poklonim nešto izuzetno! Sada znate ko će i biti vlasnik i vozač!”

Pročitajte i:  TECNO Phantom V Flip: Fantom iz potaje

Pored najsrećnijih dobitnika, još 12 MTS-ovih korisnika koji su u periodu od 12. avgusta do 12. oktobra odabrali Samsung mobilni telefon uz neki od postpaid tarifnih profila Bel, Fresh, Mix i 066 Postpaid, dobili su druge vredne nagrade –  Samsung LCD televizore, kućne bioskope i mini linije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,