Računari i Galaksija

Telenor: Besplatni razgovori za dvoje do kraja 2010. godine za postpejd korisnike

TEL_v_pos_3D_100mmU okviru praznične ponude Telenor-ovi postpejd korisnici mogu da odaberu jednu osobu sa kojom će do kraja 2010. godine moći besplatno da razgovaraju – i to u oba smera.
Da bi u toku svakog meseca imali čak 1000 minuta besplatnog razgovora i mogućnost da u toku godine promene izabranog sagovornika, potrebno je da korisnici u periodu od 26. novembra do kraja januara potpišu ili obnove ugovor na 12 meseci ili duže.
Ova ponuda važi za sve korisnike sa mesečnom pretplatom od 500 dinara ili više. Njihov odabrani sagovornik može da bude Telenor-ov pripejd ili postpejd korisnik.
Za sve korisnike koji kupuju novi mobilni telefon u ovom periodu Telenor će od 1. decembra ponuditi širok izbor i posebne pogodnosti uz određene modele telefona. Detalji ponude nalaze se na sajtu Telenor-a http://www.telenor.rs/ i u besplatnom magazinu „Kontakt” u svim Telenor-ovim prodavnicama.
Povodom novogodišnje ponude pokrenut je i mikrosajt na adresi http://besplatnozadvoje.telenor.rs/, na kojem korisnici mogu naći sve informacije o ponudi, preuzeti brojne sadržaje, i poslati MMS čestitku ili buket cveća.

Izvor: Telenor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: