Telenor: Samsung I7500 Galaxy na Android platformi

Samsung I7500 Galaxy na Android platformi.jpg

Telenorova ponuda za postpejd korisnike unapređena je najnovijim pametnim telefonom Samsung I7500 Galaxy baziranom na Android platformi. Uz kupovinu telefona sa Android platformom, novi korisnici dobijaju pet gigabajta mesečno besplatnog saobraćaja za korišćenje Interneta.

Prednosti telefona su nova Android platforma, koja donosi i bolju podršku za virtuelnu QWERTY tastaturu, koja okretanjem telefona može da se postavi u horizontalan položaj, a tasteri postaju udobniji za korišćenje.

„Samsung Galaxy postaće nezamenljiv alat za rad u hodu. Sa izuzetnim mogućnostim a u Google™ pretraživanju (Google Search™), ovaj telefon sa Android platformom predstavlja prekretnicu u razvoju pametnih telefona, pravu mobilnu kancelariju. Verujem da smo uspeli da ovom ponudom zadovoljimo potrebe u komunikaciji i multimedijalna iskustva poslovnih i privatnih korisnika”, kaže Vladimir Jevrić, specijalista za mobilne uređaje u Telenoru.

Samsung I7500 Galaxy ima obezbeđenu podršku za sve Google™ veb servise kao što su Google Search, Gmail, Calendar i druge onlajn aplikacije uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i, ukoliko korisnik želi, može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije.

Pročitajte i:  Google otpušta još 20 zaposlenih zbog protesta oko izraelskog projekta

Kućište Samsung I7500 Galaxy telefona sa Android platformom je jednodelno i veoma tanko – 11.9 milimetara. Ekran je osetljiv na dodir i izrađen u OLED tehnologiji, sa dijagonalom od 3.2 inča. Telefon poseduje standardni 3.5-milimetarski priključak za slušalice, što je neuobičajeno za pametne telefone.

Vezu sa Internetom moguće je ostvariti preko Wi-Fi hot-spotova (i u WLAN-u) ili mobilne GPRS/EDGE, odnosno veoma kvalitetne Telenor 3G mreže brzinom od 7,2 Mb/s. Samsung I7500 Galaxy sa Android platformom poseduje i Bluetooth, USB 2.0 i odlični GPS prijemnik.

Namenjen je zahtevnim korisnicima koji intenzivno koriste napredne veb servise i predstavlja pravu pokretnu kancelariju.

Više informacija pronađite na sajtu www.telenor.rs

Facebook komentari: