BIZIT plus

Telenor fiksna ponuda za firme

TEL_v_pos_3D_100mmTelenor je licencu za (drugog) fiksnog operatora dobio 2010. godine i od tada, nekako u tišini, radi na uvođenju usluga i proširenju njihove dostupnosti, vodeći računa da kvalitet mreže mora biti na najvišem nivou koji korisnici od očekuju.

Krajem prošle godine Telenor je srednjim i velikim preduzećima ponudio objedinjene usluge: mobilnu i fiksnu telefoniju, mobilni i fiksni Internet, email hosting i razmenu podataka između ogranaka preduzeća bez obzira na njihovu geografsku udaljenost. Ova objedinjena fiksno-mobilna usluga nazvana je “Telenor – jedna mreža” i trenutno je dostupna pravnim licima koja imaju više od 25 zaposlenih i nalaze se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Kruševcu. Za velika pravna lica ona je dostupna na teritoriji čitave Srbije.

Neke od pogodnosti “Jedne mreže” su neograničeni pozivi između svih mobilnih i fiksnih brojeva jednog pravnog lica, tarifni dodatak sa jeftinim međunarodnim pozivima, konstantan pristup Internetu i zaštićena razmena podataka preko virtuelne privatne mreže. Zahvaljujući Telenorovom Poslovnom kontakt centru, poslovnim korisnicima koji se odluče za “Jednu mrežu” obezbeđena je vrhunska korisnička podrška, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Telenorova usluga “Jedna mreža” na raspolaganju je pravnim licima, bez obzira na to jesu li korisnici Telenorove mobilne telefonije ili nisu, a najracionalnije se koristi sa Telenor mobilnim paketima. Sve dodatne informacije o dostupnosti, sadržaju usluga i cenama korisnici mogu da dobiju pozivanjem Telenorovog kontakt centra 063/9000.

Preuzeto iz časopisa connect

Facebook komentari:

One thought on “Telenor fiksna ponuda za firme

Comments are closed.