ePlaneta

Tidal stiže u Srbiju za sve SBB korisnike

United Grupa (UG) potpisala je ekskluzivni ugovor koji će SBB korisnicima u Srbiji omogućiti pristup globalnoj muzičkoj platformi TIDAL, koja na jednom mestu okuplja obožavaoce i izvođače kroz originalni muzički sadržaj, uz jedinstveno korisničko iskustvo zabave, saopštio je SBB, prenosi N1.

PCPress.rs Image

TIDAL će uskoro biti dostupan SBB korisnicima u Srbiji i omogućiće im neograničeni pristup TIDAL katalogu sa više od 70 miliona pesama svih muzičkih žanrova i 250.000 video sadržaja, među kojima su muzički spotovi, ekskluzivni prenosi koncerata i događaja, bez reklama.

Pored ekskluzivnih sadržaja, prenosi N1, uz TIDAL su dostupne i hiljade muzičkih plejlista koje su kreirali autori i muzički urednici, dokumentarni filmovi „iza kulisa“ i intervjui sa raznim muzičarima među kojima su i pobednici takmičenja pilot programa TIDAL Unplugged, podkasti i serije kao što su Rap RadarCRWNCar Test i In Conversation.

O platformi TIDAL

Da podsetimo, TIDAL je globalna muzička striming platforma koju su kreirale svetske muzičke zvezde i koja zbližava umetnike i njihove obožavaoce kroz jedinstveni originalni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna je u 56 zemalja, a u svom katalogu pored muzike i video zapisa visokog kvaliteta, poseduje i originalne video serije, podkaste, hiljade kreiranih plejlista i program otkrivanja novih izvođača putem TIDAL Rising.

Pročitajte i:  SBB: EON Sports Mode zabeležio rekordne rezultate tokom prenosa EURO

„Ova saradnja je jedinstvena prilika za nas da proširimo naše usluge i korisnicima omogućimo pristup najkvalitetnijoj muzici putem TIDAL platforme. Ovim partnerstvom ponovo dižemo lestvicu kada je u pitanju ponuda najkvalitetnijih inovativnih usluga zabave, informacija i komunikacija na tržištu danas“, rekao je Milija Zeković, izvršni direktor SBB kompanije.

„Striming zabavnih saržaja je postao sastavni deo dana mnogih ljudi širom planete. Partnerstvo sa vodećom telekomunikacionom kompanijom, United Grupom, omogućava nam da usluge pružimo još većem broju ljubitelja muzike širom Evrope“, rekao je Lior Tibon, operativni direktor kompanije TIDAL.

Izvor: N1

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,