Top 50: Kako smo provodili slobodno vreme u 2017?

Godišnja dodela nagrada za najbolje onlajn stvari Top 50, koju organizuje redakcija PC Press, ima prilično dugu tradiciju, a prva je bila 1997. Dok ne dođe trenutak i ne saznamo koje stvari su to bile najbolje ove godine, podsetimo se onih koje su to bile u prošlosti.

PCPress.rs Image

Prošle godine u kategoriji slobodno vreme pobedu je odneo inovativan projekat doziviteslu.com. To je forma virtuelnog muzeja u kojoj posetilac nije samo posmatrač prošlosti, već i njen učesnik. U njemu Nikola Tesla, glavom i bradom, priča o svom životu i približava svoju viziju budućnosti čovečanstva. Gost muzeja ima jednstvenu priliku da poseti i destinacije i laboratorije koje su obeležile Teslin život i rad, kao i da učestvuje u njegovim eksperimentima. Projekat je nastao u saradnji Muzeja Nikola Tesla (tesla-museum.org) sa firmom Digital Mind i uz donaciji Direkt Medije. Uz odgovarajući VR uređaj, možete kvalitetno da provedete vreme i mnogo toga da naučite. U okviru ove kategorije izdvojili su se i: ana.rs/forumantikvarne‑knjige.comescapegame.rs i house.mikser.rs.

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Takođe, postojaće i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Vaše predloge možete podneti ovde.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Facebook komentari: