BIZIT plus

Top50 2023: Facebook stranica Eko straža osvojila Nagradu publike

Glasanje za “Nagradu publike” u okviru našeg tradicionalnog konkursa za PC Press Top50 je završeno, a nagradu publike za Najbolji online nastup, prema broju vaših  glasova, zaslužila je Facebook stranica Eko straža! Čestitamo pobedniku!

PCPress.rs Image

Publika je rekla svoje, a kao što znate, najbolje online stvari proglašavamo u okviru kategorija: Vesti i mediji, eCommerce, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i porodica, Sport i turizam, Mobilne aplikacije, Društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok, YouTube), i specijalne nagrade. Glas publike je samo jedna od Top50 priznanja, koje već 27. godinu za redom dodeljuje PC Press. Ovo priznanje je jedinstveno po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija. Za ostale pobednike se brine stručni žiri u kombinaciji sa redakcijskim žirijem.

PCPress.rs Image

Vidimo se 5. februara u Narodnom Muzeju

Evo i kompletnog snimka prošlogodišnje dodele nagrada najboljima na domaćem web-u. Svečana dodela nagrada će biti održana 5. februara sa početkom u 15 časova u Narodnom Muzeju u Beogradu!

Pročitajte i:  Pratite online ceremoniju svečanog proglašenja Top50 2023 dobitnika!

Prvog među Top50 pobednicima smo ovim putem dobili, čestitamo Eko straži! Sve dosadašnje pobednike i dobitnike Top50 priznanja možete videti na sajtu top50.rs.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *