BIZIT plus

Top50: TikTok profil barbiafrika osvojio Nagradu publike

Glasanje za “Nagradu publike” u okviru našeg tradicionalnog konkursa za PC Press Top50 je završeno, a nagradu publike za Najbolji online nastup, prema broju vaših  glasova, zaslužio je TikTok profil barbiafrika! Čestitamo pobednici!

PCPress.rs Image

Publika je rekla svoje, a kao što znate, najbolje online stvari proglašavamo u okviru kategorija: Vesti i mediji, eMarket, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i porodica, Sport i (avan)turizam, Mobilne aplikacije, Društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok, YouTube), i specijalne nagrade. Glas publike je samo jedna od Top50 priznanja, koje već 25. godinu za redom dodeljuje PC Press. Ovo priznanje je jedinstveno po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija. Za ostale pobednike se brine stručni žiri u kombinaciji sa redakcijskim žirijem.

PCPress.rs Image

Evo i kompletnog snimka prošlogodišnje dodele nagrada najboljima na domaćem web-u. Ove godine će dodela biti organizovana u Skupštini grada 3. februara sa početkom u 15:00h, kada ćemo objaviti i kompletan spisak svih koje će stručni žiri nagraditi laskavim priznanjima!

Pročitajte i:  Pratite online ceremoniju svečanog proglašenja Top50 2023 dobitnika!

Prvog među Top50 pobednicima smo ovim putem dobili, čestitamo barbiafrici! Sve dosadašnje pobednike i dobitnike Top50 priznanja možete videti na sajtu top50.rs.

Facebook komentari: